Frøbjerg Festspils sommermenu

Wienerkylling med paprikasauce og alpesalat samt nye fynske kartofler

Wienerkylling med paprikasauce og alpesalat samt nye fynske kartofler

Sommerens menu bliver med 2 retter efter en ide fra Alperne, og det er:

  1. Hovedret – Wienerkylling med paprikasauce og alpesalat samt nye fynske kartofler (foto)
  2. Dessert – Frøbjergdrøm (foto)

De 2 chefkokke Inga Jørgensen og Jette Egedal har foretaget en grundig lektielæsning (behager en gammel tysklærer), inden de to retter var klar. De har nemlig begge været på studierejse i Alperne. 

Jette var i Zürich i Schweiz, og her fandt hun salaten i en lille by i nærheden, og næsten samtidig var Inga i Omberbrach nær Luzern, hvor hun fandt krydderierne til kyllingen og saucen (sovsen).

Frøbjergdrøm

Frøbjergdrøm

Når gæsterne ankommer til festspilsrestauranten, vil der være hjemmebagte flûtes og smør på bordene som i Østrig og Schweiz.

Kyllingerne til hovedretten vil være udbenede, og som nævnt vil der være Alpe-krydret sauce til og desuden den særlige Alpe-salat.

Desserten ved navn Frøbjerg-drøm består af følgende:

Friskbagte fynske æbler, knust makron, æblekagerasp, kagecreme, 3 krydderier (hemmelige), men inspireret af Frøbjerg, piskefløde, karameliserede nødder og friske fynske jordbær.

Menuen blev præsenteret ved årsmødet den 16. marts, og den vakte stor begejstring – også hos den udsendte fra mediet Aarup.dk

Den må blive et scoop, og antallet af solgte menuer burde kunne overstige de 1200 fra 2016.

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.