Food Stall bruger en del af kaffefolkenes meget flotte Holy Bean-katedral i Cederfeldtsgade som produktionssted for deres juice-presning, men ellers sælges produkterne endnu mest på Odense Banegård.
Bjarke Arndal, forretningsuddannet, og Morten Carstensen, slagteruddannet, er begge 31 år og har et stort iværksættergen. De ejer Food Stall sammen.
Ved presningen i Aarup medvirker 4 personer i alt, og det foregår 2-3 gange om ugen.
Indhold og metode
De har 7 slags juice med fx æble, rødbede, gulerod, ingefær, appelsin, citron. Der er ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler og varmebehandling bruges heller ikke. Af den grund bevares den fine rene smag og vitaminerne, men det har så også den betydning, at varen pga. renheden kun kan holde sig i 5 dage.
Derfor vandrer den friske frugt ind hos dem i en lind strøm og i samme tempo, som juiceflaskerne købes af kundene.
Processen skal være under fuldstændig kontrol – det sørger bl.a. den slagteruddannede medejer Morten Carstensen for.
Den flotteste bygning?
Aarup.dk har nu været på besøg i Holy Bean-katedralen 3 gange for at skrive om aktiviteterne dernede. Derfor melder spørgsmålet sig:
Hvor finder vi en flottere bygning?
Burde dette bygningsarbejde ikke præmieres?
Det er jo en ganske særlig oplevelse bare at komme derind!
H.W.
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.