Aarup Fysioterapi og Træningscenter

aarup fysioterapi 3Aarup Fysioterapi og Træningscenter ligger på adressen Søndergade 2 i Aarup.Centeret ejes og ledes af Kirsten Højsgaard og Jesper Damgaard. Der er i alt ansat 4 fysioterapeuter og desuden flere timeansatte til holdtræningen.
Desuden er der nogle, der lejer sig ind og bruger gymnastiksalen til piloxing, zumba og seniorspinning.

Spinning?
Spinning er cykling på specielle cykler, og ofte er der musik til. Det kan foregå både siddende eller stående, og det er en god kredsløbstræning. Og så arbejdes der med planer, der er udarbejdet af folk med ordentlig og solid sundhedsfaglig baggrund – og det er absolut ikke spindoktorer. Sidstnævnte gruppe (spindoktorerne) arbejder vist ikke, så vidt Aarup.dk er orienteret, inden for det sundhedsfaglige område.

aarup fysioterapi 1Hvem kommer?
Centeret bruges både af patienter og af folk, der bare gerne vil træne for at komme i bedre form til at kunne klare dagligdagen eller for at forebygge sygdomme.
Man kan få en lægehenvisning, men behøver det ikke – der udarbejdes dog altid en obligatorisk faglig plan af fysioterapeuterne, så træningen bliver så hensigtsmæssig og gavnlig som muligt.
Centeret er meget populært for folk med stillesiddende arbejde og for folk med høj intensitet i dagligdagen. Og folk med kol, stress, slidgigt og diabetes har stor gavn af disse øvelser.
Alle kan have gavn af det, og alle aldre kommer til stedet, men det skal lige kontrolleres, om folk er sunde og raske, inden programmet udarbejdes.

aarup fysioterapi 2Ensidigt arbejde
Ensidigt siddende arbejde giver ofte gener i ryggen, derfor skal man skifte stilling ofte, fortæller en af lederne, fysioterapeut Jesper Damgaard. Han mener derfor lidt firkantet sagt, at den bedste stilling altid er den næste – aldrig ensidighed.”Ordre”: Skift arbejdsstilling tit.

Åbent for alle
I huset er der adgang for alle kategorier af patienter og folk, der bare vil træne.
Når man har været til individuel kontrol hos en fysioterapeut, kan man fx træne med tilskud fra Sygesikringen Danmark, men man kan også købe et årskort for 1.500 kr. – svarende til 125 kr. pr. måned – og så kan man træne så meget, som man vil, og så tit man vil.
Der er åbent på hverdage fra 6.00 til 21.00. og i weekenden fra 6-16.
Læs mere på www.aarupfysioterapi.dk eller ring på 64432214.
Adresse Søndergade 2, 5560 Aarup

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.