De nye foreninger med hjemsted på Industrien

For godt et par år siden startede initiativet Aarup-i-live med Johan Rosenring som tovholder. Dette initiativ førte efterhånden en del nye foreninger med sig, og dem vil Aarup.dk nu præsentere.
Det skal dog nævnes, at biografforeningen og lokalhistorisk forening har eksisteret i længere tid.

Dels vil foreningerne gerne være så kendte som muligt, og dels kunne det tænkes, at der findes flere 5560-borgere, som gerne vil yde en indsats.

Industriens Foredragsforening

Industriens Foredragsforening blev startet i foråret 2013 i kølvandet på aktiviteterne fra Aarup-i-live.
Foreningen har hjemsted på Industrien ligesom 6 andre foreninger, og den har til formål at holde foredrags- og debatarrangementer samt at deltage i og skabe kulturelle aktiviteter. Foreningen har som regel 7 – 8 foredrag pr. år.

Alle kan blive medlem for 50 kr. pr. år, og pengene kan indsættes i Totalbanken på konto 6880-1079929 – evt. kontant i selve banken. Enhver kan indsende forslag til formanden Henning Frandsen – mail: .

Troels Beck

Troels Beck fortæller om Caminoen i Industriens Foredragsforening.

Næste foredrag holdes af Troels Beck i Galleriet under biblioteket onsdag den 25. februar kl. 19.00.
Emnet er Caminoen, der er en vandrerute tværs over Nordspanien. Her har mio. af pilgrimme vandret gennem mere end 1000 år for at komme til byen Santiago de Compostella, der angiveligt skulle huse apostlen Jacobs grav. Troels Beck vil også omtale den mindre kendte Camino fra Lissabon til Santiago de Compostella. Se mere her

Kommende foredrag:
Den 25./3. fortælles Lars Stück om 25 års misbrug og om vejen ud, og den 15. april vil Henning Nielsen fortælle om sine rejser i H.C. Andersens fodspor til 28 lande i Europa. HCA tilbragte jo i alt ca. 9 år i udlandet.

Formand er Henning Frandsen, og bestyrelsen består i øvrigt af Lisbeth Nielsen, C.C. Horn Andersen, Birthe Rasmussen og Hans Walmar.
Læs evt. mere på www.industriensforedragsforening.dk

Aarup Biografforening
Aarup Bio - Film skal ses i Aarup BioBiografforeningen har eksisteret i en del år og står for driften af Aarup Bio. Det primære formål er at vise film for børn, unge og voksne, og alle med interesse for film kan blive medlem.

Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer, og der holdes generalforsamling inden for årets første 4 måneder.
Formand er Henrich Svendsen, der kan træffes på flg. mail:
Næstformand er Simon Kristensen og kasserer er David Craggs, mail:

Aarup Biograf drives af frivillige, og der kan altid bruges en ekstra hånd, fx som billetsælger eller operatør, og er man god til tal eller IT kan man måske hjælpe kassereren eller være med til at opdatere hjemmesiden.
Hvis du vil være med i arbejdet, så skriv til bestyrelsen på .

Læs mere på www.aarupbio.dk

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.