Det sker i 5560 Aarup – Januar / februar 2023

Hvornår:
26. januar 2023 kl. 17:55 – 18:55
2023-01-26T17:55:00+01:00
2023-01-26T18:55:00+01:00

Koncerter

Lørdag den 28. januar kl. 20 inviterer Musik på Industrien igen til koncert. Denne gang er det FAZE’ N’ MIR, som spiller.  Koncerten er samtidig en fejring af udgivelsen af “Live Out Loud”, der foreligger på vinyl og CD. Læs mere om arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Lørdag den 4. februar kl. 20 inviterer Musik På Industrien til koncert med Lasse Helmer og band. Bandet består af Kell Dalager (keys, hammond og kor), Thomas Bundgaard (guitarer, banjo og kor), Nils Bo Poulsen (trommer og percussion) og Torben Grønning (bas). Læs mere om Lasse Helmer, koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Galleriet i januar

Kunstforeningen Galleriet udstiller i februar kunst af kunstnerne Kent Nørby Andersen og Lone Svenning Sørensen. Kent arbejder med både akryl og grafik, i farverige malerier og grafisk tryk som collografi, mens Lone udfærdiger sig kunst i ler.

Fernisering er torsdag d. 2. februar kl. 17 til 18 i Galleriet, Kulturhuset Industrien, Bredgade 73 – 75, 5560 Aarup. Alle er velkomne. Der er gratis adgang. Udstillingen kan ses til lørdag d. 25. februar.

Højtlæsning for voksne

Aarup bibliotek byder igen på gode historier. Mandag den 30. januar kl. 16 og den efterfølgende mandag samme tidspunkt er der højtlæsning for voksne på biblioteket. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Aarup Bio

Aarup Bio slutter januar af med filmen ”Den store stilhed”, som spilles fra torsdag den 26. januar til onsdag den 1. februar. Filmen handler om Alma, der lever et stille liv i et katolsk kloster. Kort før hun skal aflægge sine evige løfter som nonne, dukker hendes storebror Erik pludselig op uanmeldt. Hans ankomst ripper op i en hemmelig tragedie fra fortiden, og alt imens ceremonien nærmer sig begynder Alma at miste fodfæstet. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

I starten af februar fra torsdag den 2. til torsdag den 9. februar. Filmen handler om overmenneskelige ambitioner og skandaløs livsstil i Hollywoods barndom og følger forskellige karakterers storhed og fald i tid med uhæmmet dekadence og fordærv. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

I vinterferien fra lørdag den 11. til søndag den 18 februar viser biografen filmen ” Den Bestøvlede kat og ønskestjernen”. I filmen har Den Bestøvlede Kat fundet ud, at han har brugt otte ud af sine ni katteliv, derfor begiver han sig ud på en farefuld rejse for at finde det mytiske “Sidste Ønske” og få genskabt alle sine ni liv. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fyns hyggeligste kræmmermarked

I weekenden den 4.-5. februar er der kræmmermarked i den gamle Aaruphal i Skolegade. Der er begge dage åbent fra kl. 10-15.

Teater

Vestfyns Teater inviterer fredag den 10. februar kl. 20 til forestillingen ” Syren, Hawaii, Undulat”. Det foregår i biografsalen i Kulturhuset Industrien. Forestillingen handler om Judy, der har styr på livet indtil hendes far rammes af demens. Det er en monolog med både musik og fysik – om fortvivlelse, kærlighed, klichéer og sorg. En poetisk og nogle gange humoristisk tekst fortalt gennem Judys tanker og følelser om at være pårørende. Læs mere om forestillingen på Vestfyns Teaters hjemmeside.

Børneteater

Aarup Bibliotek inviterer onsdag den 15. februar kl. 10.30 til børneteater: ” Konen i muddergrøften”. En forestilling efter H. C. Andersens eventyr af samme navn fremført af Andersens Kuffert Teater. Forestillingen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om forestillingen på bibliotekets hjemmeside.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Bogmærk Permalink.