Aarup Lokalråd

aarup lokalrådTil Aarups foreninger, aktiviteter og aktive borgere

Aarup Lokalråd er nu kommet godt i gang. Vi har afholdt et par møder, hvor vi har talt om vore muligheder og diskuteret, hvordan vi bedst griber det hele an. Det er en længere proces, og den er vi endnu ikke færdige med. Men alle har vi en fælles følelse af, at det går den rigtige vej – og at vi kan gøre en positiv forskel for Aarups videre udvikling.

eventyrbakken og solbakken 03-11-2014 09-42-28Et af vores første tiltag er, at styrke bosætningen i Aarup. Innovations- & medborgerskabsudvalget i Assens Kommune har oprettet en såkaldt ”Bosætningspulje” på 3 x 55.000 kr. til borgerdrevne projekter, der har fokus på tiltrækning af nye borgere. Vi har indsendt en ansøgning med et projekt med titlen ”Flyt til Aarup”, som vi håber på, kan give bonus til bosætningen i Aarup. Innovations- og Medborgerskabsudvalget vurderer ansøgningerne den 6. juni – så vi håber det bedste, og ser frem til et positivt svar!

Vi er jo valgt til at være med til at gøre Aarup til et bedre sted at være, bo og drive virksomhed. Og heldigvis er der mange sociale, kulturelle og sportslige foreninger – og aktive borgere – der er i gang i Aarup. Indenfor hver sit område og på hver jeres måde, arbejder I for det samme som os.

Jer vil vi gerne være i samarbejde med og hjælpe, når der er behov – og vi kan.

Hvis I er i dialog med kommunen eller andre offentlige myndigheder, og har behov for mere styrke bag jeres sag, så kom til os – og lad os se om ikke vi kan bakke jer op med en udtalelse eller måske som medunderskrivere. Sammen står Aarup stærkere!

Hvis I er i gang med et større projekt, som I finder vigtigt – men ikke kan løfte alene – så kontakt os, måske kan vi hjælpe jer med at finde nogle samarbejdspartnere. En kontakt til Aarup Lokalråd er en kontakt til et stort imødekommende netværk.

Hvis I har en god idé til et godt fælles initiativ i Aarup, så vil vi gerne høre om den. Vi kan give sparring og være med til at udvikle på idéen, hvis der er behov. Vi kan også hjælpe med at finde ud af, hvor og hvordan I kommer videre med idéen. Aarup Lokalråd kan bl. a. støtte jer med sparring, udvikling og koordinering.

Vi vil gerne forene alle gode kræfter i Aarup – for når vi er flere, kan vi mere!

Når I vil i kontakt med lokalrådet, så kontakt formanden Kjeld Alsholm på telefon 40 83 92 74 eller mail

Vi glæder os til at høre fra jer!

Med venlig hilsen

Aarup Lokalråd

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.