@Flyt til Aarup her er vejen til drømmeboligen 

flyt til aarupKom til Aarup, lørdag den 3. september

Salget af de attraktive og centralt beliggende kommunale grunde på det højtliggende areal ved Eventyrbakken og Solbakken, med direkte udsigt til Lillebælt, er nu for alvor kommet godt fra land. Ifølge Bente Boe fra kommunen, er 1-skilteder allerede er solgt 9 ud af de 27 nye udstykkede grunde på Eventyrbakken. Interessen for at bygge nyt i Aarup er forstærket gennem de senere år, og mønsteret ser ud til at være ret klart. Det er børnefamilier der i stor stil vælger at slå sig ned i Aarup.  Men vi stopper ikke her. Aarup Lokalråd igangsætter en bosætningskampagne den 3. september, der har et særdeles højt ambitions niveau, nemlig at medvirke til at sikre en befolkningsvækst på 2% årligt frem til 2020. For at opnå målet, vil der blive satses stort på, at informere og motivere netop børnefamilier til at flytte til Aarup.

I Aarup er der plads til det gode liv.
Der er mange gode grunde til at vælge Aarup – men overordnet vurderes det, at prisniveauet på byggegrundene og attraktive salgspriser for parcelhuse i Aarup, har en stærkt medvirkende faktor. Grund og huspriserne i de store byer har fuld fart på og lægger en massiv afstand til de gennemsnitlige salgspriser på landsplan, hvilket gør Aarup ekstra interessant.  Køber du hus i Aarup, bliver der penge til lidt ekstra i dagligdagen. At Aarup så har alt, hvad en børnefamilie efterspørger for at få hverdagen til at hænge sammen, er et ekstra SPAR ES i ærmet for Aarup Lokalråds bosætningskampagne… Og så har vi den skønne natur, lige uden for døren.  Kort og godt – Her er plads til det gode liv, tæt på storbyen.

bredgadeKæmpe gågadearrangement fra 9,00 til 16,00
Til åbningen af Bosætningskampagnen den 3.september bliver der arrangeret et stort gågade arrangement i samarbejde med Aarup Handelsstandsforening. Her inviteres alle interesserede til at komme til Aarup for ved selvsyn,  at få en fornemmelse af hvad Aarup kan byde på. Butikkerne vil naturligvis bugne af ekstra gode tilbud i byens 20 Specialbutikker . I gågaden vil Ejendomsmæglere fra home og Nybolig vise udbuddet af attraktive ”Millionvillaer” – der i forhold til priserne i storbyerne – kan erhverves til de rene ”husmandspriser”. Finansiering af den nye bolig er der også tænkt på. Totalbanken har i dagens anledning oprettet en ”Bolig butik” midt i gågaden, hvor der gives aktuelle råd og rådgivning omkring finansiering af drømmeboligen.

Gratis rundvisning på Byggegrundene
Kommunen vil naturligvis være repræsenteret med en grundsalgs info stand, hvor interesserede kan få aktuelle informationer om priser og placering af de eventyrlige parcelhusgrunde.  Som et ekstra tilbud til interesserede, vil  Aarup Lokalråd i løbet af lørdagen tilbyde gratis kørsel  fra gågaden til byggegrundene, og endvidere stå for rundvisning og informationer om området,  der er særdeles centralt beliggende i forhold til skole – børnehaver – idrætshal – lægehus og indkøbsmuligheder.

Ekstra skub i grundsalget – rente 0,97%.
Aarup Lokalråd – Handelsstandsforeningen og Totalbanken er gået sammen om at tilbyde grundkøbere en særdeles attraktiv grundkøbspakke der sikrer, at interesserede her og nu kan overskue at ”sætte” sig på drømmegrunden. Der tilbydes nemlig en såkaldt tænkepause / en lang salgsperiode for det gamle hus på op til 24 måneder, uden det koster mere end ca. 500 kr. om måneden incl. ejendomsskat. Grundene på Eventyrbakken, og de resterende 5 på Solbakken, kan nemlig finansieres 100% i Totalbanken til en rentesats på kun 0,97% p.a. i op til 2 år.

solbakkenMød håndværkere og byggefirmaer
Byens og byggefirmaer står klar med råd og vejledning vedr. opførelse af det nye drømmehus eller renoveringsopgaver af bestående parcelhuse. Mød dem i gågaden, lørdag den 3. september fra 9,00 til 16,00. 

Aktivt foreningsliv
En vigtig bestanddel af byens liv – det aktive foreningslivet – vil naturligvis være rigt repræsenteret i gågaden, med et vælg af informationer og konkurrencer for børn og voksne.Aarup byder alle velkommen til gågadearrangementet der naturligvis krydres med musikalske oplevelser –gågade restaurant  – underholdning for børnene og meget mere.

4 –  August  2016
Aarup Lokalråd

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.