Festen begynder med en festbuffet

Aarup Hotel, der er fra 1800-tallet. Foto:MJCasper Andersen, køkkenchef og indehaver af Hotel Aarup Kro, gør sit til, at finalefesten bliver en minderig aften, så han har sammensat en to retters menu, hvor gæsterne kan kaste sig over:

• En forret bestående af torsk med æbler og pære, hvidløgs beurre blanc toppet med sakuraspirer og ristede mandler. Hertil friskbagt brød og smør.
• Hvorefter der serveres buffet med helstegt svinekam med provencekrydderi; langtidsbraiseret kalvespidsbryst, italienske flødekartofler med hvidløgsbacontern og ajvarbasilikum, små stegte kartofler vendt med krydderurtesmør, stegte grønsager med hvidløg og urter; bønnesalat med vindruer og melon; tomatsalat med feta og pesto og frisk basilikum. Hertil svampesauce og bearnaise.

Baren står Langli Vin for, så du glad, mæt og med løse ben kan tage kampen op med dansegulvet. – Tag dine naboer, venner, holdkammerater, medarbejdere, kolleger og familie med, til festen, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Dørene åbnes klokken 18, og der bliver gonunatoggånuligehjem klokken 2. Alt dette fås for 260 kroner, og billetter skal købes på hjemmesiden musikpaaindustrien.dk

/Af Henning Frandsen, folkebladet.net

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.