Frøbjerg Samlingshus 2022

Samlingshuset i Frøbjerg. (Billede fra http://frobjerg.dk)

Samlingshuset i Frøbjerg. (Billede fra http://frobjerg.dk)

Claus Boldsen (f. 1947) er vært i Frøbjerg Samlingshus. Han var tidligere pædagog og sløjdlærer, men var også lidt med i arbejdet i samlingshuset allerede, da Henning Borgersen var vært.

I dag er Claus Boldsen alene om det meste af arbejdet – dog er Inga Jørgensen køkkenchef.

Brug af huset
Huset udlejes i masser af weekender til private, men ejeren, som er Frøbjerg Festspil siden 1997/1998, bruger det også mange dage om året.

Det store rum kan let rumme op til 90 personer, mens det lille rum, ”Rød Stue”, kan rumme op til 30 gæster. Dette lille rum har sit eget køkken, og det kan lejes af både private og foreninger for 500 kr. i leje og 300 kr. i miljøafgift.

Det store lokale med plads til 90 kan lejes for 2.200 kr. for 22 timer og 300 kr. i miljøafgift. Det er så inkl. køkken, som har nye industriovne og nye opvaskemaskiner. Det hele fremtræder i helt moderniseret udgave.

På 1. sal er der et stort møderum, og her holder Frøbjerg Festspil en hel del møder.

Ved corona-nedlukningen omfattede kompensationen også samlingshusets drift.

Nyt konferenceudstyr
I den store sal er der nyt AV-udstyr på vej – inkl. lydudstyr og projektor, så lokalet vil være fint til mange møder og kurser. Desuden er der et stort lærred.

Der er desuden nyt lys på parkeringspladsen.

Økonomien
Ifølge Claus Boldsen kører det fint på det økonomiske område, men den gode tilstand i nutiden skyldes også fornuftige tilskud fra Assens Kommune.

Faciliteter og brugere
Inden for de senere år er der også kommet bedre garderobeplads ved indgangen, og toiletterne er ligeledes i fineste stand.

Frøbjerg Festspil er selvfølgelig den primære bruger jf. ejerskabet, men banko-folket, der kalder sig ”Foreningen Frøbjerg Samlingshus”, private lejere, fx mange konfirmationer, fylder også en hel del.

Desuden kommer der kortspillere, og Frøbjerg Festspils teaterskole med børneteater fylder også meget. Derimod er der ikke som i gamle dage gymnastik i huset.

Kontakt:
Claus Boldsen, tlf. 51929087, mail – læs mere på www.frobjerg.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.