Lokalrådet får ”Byens Bil” til Aarup (1)

Mandag den 26. april havde lokalrådet i Aarup inviteret til en præsentation af ”Byens Bil” i samarbejde med sponsorerne Totalbanken, Nybolig ved Dan Gørtz og bilfirmaets ejer, Arne Westergaard Andersen, Højmark i Vestjylland.

Kjeld Alsholm, talsmand for lokalrådet, oplyste, at Byens Bil i Aarup er det sidste step i bosætningskampagnen, hvor Aarup er det helt optimale valg som den ideelle pendlerby.

Behov for delebiler
Det skal nemlig ifølge Kjeld Alsholm være nemmere at leje eller dele en bil, så familierne ikke behøver at eje to biler. Og han fortsatte – ”når der i forvejen er en god infrastruktur, så kan en delebil gøre særlig god gavn.

Lige nu kommer der en bil – forhåbentlig snart to (eller flere), som alle kan leje. Det er en benzinbil, for vi har ikke ladestandere nok lige p.t., men hvem ved?

Præsentation 1. maj
Bilen er i øvrigt reklamefinansieret i starten, og Arne Westergaard Andersen fra ”Byens Bil” kommer hen til P-pladsen lige bag Totalbanken lørdag den 1. maj kl. 11 – 13, så interesserede kan få flere oplysninger om, hvordan man forholder sig i praksis. Så kom derhen og hør nærmere, hvis du er interesseret.

Kontakt:
Tlf. 42836940 – mail – læs mere på www.byensbil.dk

Læs mere i afsnit (2) om få dage

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.