Støt AB’s førstehold i topkampen

Aarup Boldklubs førstehold ligger p.t. nr. 2 i serie 1 på Fyn – med 53 points for 23 kampe. Det betyder, at holdet kan rykke op i Fynsserien med virkning fra august her i 2019. Holdet trænes af Michael Schønberg, der bl.a. har erfaring fra OB og Bundesligaen.

Mod nr. 3 den 19. maj kl. 13
For at rykke op er der dog et par forhindringer at klare først, og det er især de 2 næste hjemmekampe, og det er først mod nr. 3 – Utopia – de ligger tre points under Aarup. I alt er der 16 hold i turneringen. Så Aarup BK kan skabe en afstand på 6 points til forfølgerne med en sejr.

Mod nr. 1 den 26. maj kl. 11
Aarup BK kan blive nr. 1 ved at vinde hjemme mod over TPI den 26. maj, så det kan godt blive noget af en gyser, og forhåbentlig kan et stort publikum hjælpe anfører Rasmus Nielsen og kammeraterne på vej til sejren.

Og hvis resten af turneringen forløber godt, kan Aarup altså rykke op og komme med i Fynsserien fra august. I øvrigt regner anføreren med mindst et par forstærkninger til den nye sæson, hvor træner Michael Schønberg fortsætter i mindst et år endnu.

”Og den træner er virkelig god til at lære fra sig og til at inspirere, hvis én eller flere spillere sover i timen”, siger anføreren.

Rasmus er selv højre back eller midterforsvarer, og førsteholdstruppen truppen består i øvrigt af 20 spillere, så holdet er godt dækket ind på alle pladser. Anføreren mener i øvrigt, at holdet let kan klare sig i Fynsserien, hvis det bliver til oprykning.

Læs mere på: http://www.fodboldaarupboldklub.dk/ eller følg Aarup Boldklub på facebook

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.