Medvirkende til ”Footloose” søges

Frøbjerg Festspil holder audition søndag den 28. oktober til næste års forestilling ”Footloose”.

Filmens soundtrack stormede ind på alverdens hitlister, og titelnummeret gav anledning til svedige dansekroppe overalt i verden. Nu er ”Footloose” så tilbage – denne gang i form af en dynamisk musical på Frøbjerg. Forestillingen har alt hvad hjertet kan begære; flot musik, store danseoptrin og en god historie. Så har du talent for skuespil, sang og dans, er der nu audition .

– Det er en forestilling, hvor de medvirkende skal være gode skuespillere og sangere. Mange af rollerne er karakterroller, hvor vi vægter type og spillestil højt, siger Carsten Friis, instruktør hos Frøbjerg Festspil, der fortæller, at det strømmer ind med tilmeldinger til årets audition, men at man godt kunne bruge flere tilmeldte til drenge-rollerne i forestillingen.

– Udover alle de unge der bor og lever i byen, er der også den ”voksne” del af persongalleriet, der tilsammen gør ”Footloose” til en festlig, sjov, rørende og vanvittig energisk musical, der allerede har gået sin sejrsgang på Broadway, i West End og resten af verden, siger Carsten Friis.

Spilleperioden for forestillingen er august, og prøveforløbet starter i marts. Man skal som minimum være fyldt 16 år den 1. oktober 2018 for at kunne deltage i audition til “Footloose”.

Frøbjerg Festspil holder audition søndag den 28. oktober i Samlingshuset, Frøbjergvej 76 A, 5560 Aarup. Tilmeldingen til audition sker på www.frobjerg.dk

Om ”Footloose

En frygtelig ulykke, hvor fire af byens unge dør, medfører et overkontrolleret samfund i den lille by Bomont, som styres strengt af Pastor Shaw. Der er indført et forbud mod at danse og feste, og ugens højdepunkt for indbyggerne er nu søndagsgudstjenesten. Teenageren Ren flytter fra det hårde miljø i Chicago til Bomont, hvor han føler sig klemt i det livløse samfund. Sammen med vennen Willard og præstens oprørske datter Ariel bestemmer Ren sig for at gøre noget og arrangere et skolebal, og så er der lagt op til konflikter mellem generationerne og et væld af dansescener med god musik.

Filmen ”Footloose” er fra 1984 og havde Kevin Bacon og Lori Singer i hovedrollerne. Titelsangen, lavet af Kenny Loggins, blev et stort hit. Det samme gjorde ”I need a hero”, sunget af Bonnie Tyler. Filmen blev genindspillet i 2011. I 1998 blev der lavet en musical baseret på filmen.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.