Lokalnyt i Folkebladet 45/18

Totalbankens hovedkontor i Aarup

Totalbankens hovedkontor i Aarup

Totalbanken har medvind
Totalbanken havde i de første tre kvartaler et overskud på hele 44 mio. kr. mod 34,6 mio. kr. i samme periode 2017 – en stigning på 27%. Læs hele artiklen i Folkebladet.

Susanne Andersen bliver 60
Søndag den 25. november bliver sognepræsten i Orte, Skydebjerg og Kerte 60 år, og det markeres dels med en koncert i Orte Kirke kl. 11 ”Elvis i kirken” med sanger og musiker Karsten Holm og hans ledsagere Chr. Spillemose og Anders Nyløkke Jørgensen – og dels med en sammenkomst efterfølgende i Frøbjerg Samlingshus fra kl. 12.30. Se mere i Folkebladet.

Aarupskolen ønsker kunst
I forbindelse med Aarupskolens 50 år vil skolebestyrelsen foretage en indsamling for at få mere kunst som inspiration i indlæringen. Se mere i Folkebladet.

Arkivernes dag
Lokalarkivet viser lørdag den 10. november kl. 10 – 14 en udstilling om Aarup og omegn for 40 år siden og desuden om handel og håndværk i de 5 sogne, der udgjorde den tidligere Aarup Kommune. Derefter kan udstillingen ses i Galleriet i resten af november inden for bibliotekets åbningstid.

Ny salgsmedarbejder hos Fangels
Catharina Skov Hansen er tiltrådt i brille-, smykke- og urfirmaet i Bredgade. Se mere i Folkebladet.

Lokalt damehold i Fynsserien
Damefodboldholdet Aarup/Assens, der har spillere fra hele Vestfyn – og bl.a. mange helt unge spillere (U18) fra Aarup – er nu rykket op i Fynsserien. Der er stor gejst på holdet – så hvad kan det ikke blive til fremover?

Foredrag om Nordboer, klimaændringer og Grønlands natur
Uwe Lindholt kommer og fortæller på Industrien tirsdag den 13. november kl. 19.00. Se mere på www.industriensforedragsforening.dk eller i Folkebladet.

Aarup Bio
Aarup Bio viser i uge 45 filmen ”The Wife” om der i 40 år har støttet sin Nobelprisvinder-mand, men nu tvivler på ham. Se mere på www.aarupbio.dk

Musik på Industrien
Zididada optræder lørdag den 17. nov. kl. 20, og fredag den kl. 21 er turen kommet til John Mogensen live Bandet. Se mere på www.musikpaaindustrien.dk eller i Folkebladet.

Vestfyns Teater på industrien
Forestillingen ”Afsporet” med bl.a. Kim Sjøgren præsenteres på Industrien onsdag den 21./11. kl. 20. Se mere på www.vestfynsteater.dk

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178 eller mail

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.