Land & Fritid med efterårsnyheder

Butikken på Industrivej i Grønnemose har generelt alt til husdyr, have og hobbylandbrug.

Men nu har forretningen også fået nyheder inden for foderhuse og jagtudstyr, og det er især beklædning og patroner, og desuden har man tøj til folk, der rider på islandske heste, oplyser Nicolai Engstrøm og Signe Lassen, der betjener kunderne til dagligt.

Jagtudstyr
Butikken har fået mange forskellige former for tøj til jægerne, og det gælder lige fra inderst til yderst. Der er fx handsker, støvler, veste, jakker og bukser, undertøj, og man kan blive ekviperet til alle tænkelige varme- og kuldegrader med åndbart tøj.

Våben
Jagtvåben sælges kun gennem www.landogfritid.dk , men i butikken kan man nu få patroner, der ikke forurener, idet haglskålen er selvopløselig, så den forsvinder uden af efterlade sig forurenende spor i naturen.

Tøj og støvler
Nicolai og Signe kan tilbyde flere slags meget lette og lune vinter- eller vandrestøvler, og de kan bruges til både vandring, jagt eller motionsture.

Ice-collektion
Butikken har nu også en tøjkollektion, som i særlig grad er tiltænkt folk, der rider på islandske heste, og det hedder rent faktisk Ice-collektion, og dette tøj har både islandsk flag og islandske farver. Men det må vist godt bruges af folk med andre heste eller helt uden heste.

Trafik og kunder
Den nye rundkørsel har tilsyneladende virkelig gavnet erhvervene i Grønnemose, for der meldes om fremgang og stadig flere nye kunder i denne og andre virksomheder i området, så optimismen er til stede.

Kontakt
Land & Fritid, Industrivej 1, Grønnemose
Tlf. 33685190
Web: www.landogfritid.dk

Skrevet af Hans W.

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.