Fra publikumsrækkerne til hovedrolle i Saturday Night Fever

Sidste år sad Laura Vesti Moeslund Nielsen blandt publikum og så forestillingen Sommer I Tyrol. I år spiller den talentfulde sanger, danser og skuespiller hovedrollen som Stephanie, der gør rent dansegulv sammen med Tony i årets diskobrag, Saturday Night Fever, på Frøbjerg.

Hun har gået på det Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense, er med i dansekompagniet Foxy Ladies og har medvirket som sej rocklady i forestillingen Rock of Ages på Elite Teater. Den 18-årige Laura Vesti Moeslund Nielsen spænder vidt, og nu kan publikum glæde sig til at opleve hende i den kvindelige hovedrolle som Stephanie i Saturday Night Fever til august.

“Det er en spændende rolle, hvor jeg skal spille en overklassepige, der er arrogant og har styr på det hele, første gang Tony møder hende. Men hun har flere lag, og det er en meget udfordrende rolle. Jeg vil give alt, hvad jeg har i forestillingerne, og publikum kan godt glæde sig” siger hun.

En god tradition
Laura Vesti Moeslund Nielsen bor hjemme hos sine forældre i Lundager ved Assens, men flytter snart til Odense. Lige nu går hun i 3. g på Odense Katedralskole på musiklinjen, hvor hun har musik på A-niveau. Det er første gang, at hun er med i Frøbjerg Festspil, men hun har tit været ude at se forestillinger.

“Jeg har haft en tradition med mine bedsteforældre, hvor vi tog ud og så festspil på Frøbjerg. Noget af det første jeg så var Skønheden og Udyret. Jeg synes, at det var fedt med sang og dans og flotte kostumer, og så synes jeg det er helt vildt hyggeligt, at sidde med tæpper, kaffe og kage i de smukke omgivelser” siger hun.

Fed udfordring
Efter studentereksamen har hun planer om et sabbatår med arbejde, så hun kan spare op til et højskoleophold, hvor der er fokus på dans og drama. Når hun er klar til det, vil hun tage til optagelsesprøver på
musicaluddannelser herhjemme og i Sverige, England eller Tyskland. I fremtiden kunne hun godt se sig selv på scenen i professionelle opsætninger af i musicals i ind- og udland. Første store skridt er, når hun medvirker i Saturday Night Fever fra den 9. til den 25. august.

“Det er første gang, at jeg skal spille så stor en rolle. Det er en fed udfordring, og det bliver supersjovt at give den gas. Vi arbejder rigtig hårdt nu, og der bliver svedt igennem til danseprøverne” understreger Laura Vesti Moeslund Nielsen.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.