Erfaren instruktør skal assistere instruktøren på Saturday Night Fever

Isabel Ravn er ny instruktørassistent hos Frøbjerg Festspil, og hun er en kær gammel kending på Højen.

I 2011 åbnede Isabel Ravn Frøbjerg Musicalskole og Ungdomsteater, hvor hun fungerede som både kunstnerisk leder, instruktør og underviser og i 2013 åbnede hun StageFront – Musicalskolen Vejle.

  • Jeg er glad for at være tilbage i Frøbjerg på min ”hjemmebane”. Jeg nyder samarbejdet med både truppen, de frivillige omkring forestillingen og bestyrelsen og er utrolig glad for min nye funktion som instruktørassistent i Saturday Night Fever, siger hun.

Siden 2006 har hun selv været aktiv på de danske musicalscener i hovedroller hos bl.a. Vejle Musical Teater, Musical Danmark og Frøbjerg Festspil – bla. i ”Annie Get Your Gun” og ” Baronessen fra Benzintanken”

Hun er uddannet i dramaturgi og musikkultur fra Århus Universitet og har en sanguddannelse fra Complete Vocal Academy. I de seneste 10 år har hun instrueret mere end 50 musicals, forestillinger og shows rundt om i Danmark og også undervist i sang, performance og drama. Hun har i tre år været fast forestillingsleder i HC Andersen Festspillene og er nu daglig leder af Teaterskolen Toppen i Odense, hvor hun også er instruktør på samtlige hold, workshops og camps.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.