Dobbeltkoncert med Sylvester Larsen & Nåleøjet og De Lyse Timer – i Spil Dansk Ugen på Industrien

Lørdag d. 2. november kl: 20:00

Entrè: 150 kr. Medlemmer af Råstof: 125 kr.

Sylvester Larsen & Nåleøjet

Sylvester Larsen har siden sin debut, spillet popmusik, med forskellige inspirationskilder og et glimt i øjet.

I 2019 tager Sylvester & Nåleøjet på tour i Danmark. Det bliver koncerter fyldt med dansk popmusik og et drys rock, soul og elektronisk energi.

Som søn af en vis hr. Larsen, har der ikke altid været overstrømmende opmærksomhed omkring 45-årige Sylvesters musik gennem årene, men som sangeren selv udtrykker det: “I sne og slud, musikken skal ud”.

Sylvester Larsen tager livtag med tidsånden og kærligheden på sit syvende album “Mega Egotripper” fra 2018. – Sylvesters sangskrivning har altid været centreret omkring den gode melodi og det iørefaldende refrain.

I en verden under hastig forandring har Sylvester følt sig kaldet til at forholde sig til nogle af tidens mest aktuelle emner og personligheder bl.a. den amerikanske præsident Donald Trump, med sangen ”Det Vilde Vest”.

Se deres facebookside – klik her.

 

Bandet ”De Lyse Timer”

Det dansksprogede orkester er i efteråret 2019 atter album aktuelle, 2 år efter udgivelsen af debutalbummet “Under En Anden Sol”.

Bandets debutsingle “Blodmåne” lå dengang på toppen af P3’s Barometerlisten i 8 uger. Næste single ”Solnedgang” er udkommet foråret 2019.

De Lyse Timer bevæger sig på kanten, mellem poppede og mere rockede kompositioner. Der hentes inspiration i lige dele af amerikansk indie, dansk 80er pop, og den gode melodilinje er fortsat i højsædet. Tekstuniverset, kredser om personlige fortællinger og ud imod sociale problemstillinger i samfundet.

Bandet er en kvintet og tæller nu, Kenni Møller på guitar, Mathias Elrød Madsen – guitar, Jesper Sylvester Møller på bas, Djarn Kargin – trommer/keys, og Andreas Sorgenfrei på guitar og vokal.

Se deres facebookside – klik her.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.