Beauty by Hirsch trives fint

Skønhedssalonen Beauty by Hirsch trives fint på adr. Bredgade 29 efter starten i april 2017. Der er god kundetilstrømning, og ejeren Anne Sophie Hirsch er godt tilfreds.

Anne Sophie har en 3-årig uddannelse som kosmetolog, og hun tilstræber at bruge hud- og miljøvenlige produkter i sine behandlinger. Det drejer sig fx om det tyske mærke Babor, der ifølge Aarups kosmetolog   er det bedste for huden og organismen, da det er meget miljøvenligt.

Ved voksning bruges Lycon, og det skulle angiveligt være det førende inden for området, idet det også er for de sarte.

Ved neglebehandling bruges CND shellac, som er allergivenligt og førende i verden.

De tre hovedtyper af behandlinger hos Anne Sophie er altså neglebehandling som beskrevet, alle typer af voksbehandlinger på mænd og kvinder, ansigtsbehandlinger til alle typer af hud, men i øvrigt imødekommes alle ønsker fra kunderne.

Som nævnt er der travlhed i salonen, og alle aldre og både mænd og kvinder melder sig som kunder. Indtil nu klarer Anne Sophie selv arbejdet, men på længere sigt kan der blive brug for en hjælpende hånd mere.

Kontakt:

Beauty by Hirsch, Bredgade 29, 5560 Aarup

Mobil 22422060

www.beautybyhirsch.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.