Babysalmesang i Aarup og Rørup Sogne

Nu kan de yngste borgere i Aarup og Rørup sogne godt begynde at forberede sig på, at pusletasken, sutten og måske sutteflaske skal pakkes sammen til en tur til Aarup Kirke. Torsdag den 16. august og de følgende seks torsdage er der nemlig babysalmesang i kirken fra kl. 10.30 til 11.30.  Den første halve time er der sang og leg, og bagefter er der te, kage og hygge.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er et tilbud til børn i alderen fra 0-11 måneder og deres mor, far eller eventuelt en bedsteforælder. Organist Elisabeth Koch sørger for, at de små gennem sang og leg får brugt deres forskellige sanser. 

Babysalmesang er mere end blot sang. Det har flere af gudstjenestens elementer, fx. præludium og indgangsbøn, men foregår på de smås præmisser med sang, leg, fagter og rekvisitter, fx. sæbebobler. Der er almindeligvis 6 til 10 familier, der er sammen til babysalmesang.

Forløbet med babysalmesang i Aarup og Rørup sogne afsluttes med en babysalmesangsgudstjeneste på Holmely.

I Aarup har der været babysalmesang gennem 10 år, og der  er  tradition for, at der er et forløb med babysalmesang både om efteråret og foråret.

Tilmelding

Tilmeldingen sker til organist Elisabeth Koch. Hendes kontaktoplysninger finder du på Aarup Kirkes eller Rørup Kirkes hjemmeside. Det kræver ingen sangkundskaber at deltage. Husk at for dit barn har du verdens dejligste stemme!

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.