Aarups ejendomsmarked blomstrer

Aarup.dk har besøgt ejendomsmægler Dan Gørtz, Nybolig Aarup, for at skanne ejendomsmarkedet. Palle Jespersen er medejer i firmaet på adressen Bredgade 20., og desuden er Søren Jensen fuldt uddannet ejendomsmægler. Andre ansatte på kontoret er Vivi Næsted og Lisbeth Andersen. Desuden er der oftest et par flexmedarbejdere i perioder, og firmaet tager gerne praktikanter.

Opadgående salg
I Aarup har de seneste måneder været gode for hussalget, der er flere huse til salg, og der sælges flere. I Aarup og Vissenbjerg er der hos Nybolig p.t. ca. 25 huse til salg, og Dan og kollegaerne sælger nogenlunde lige meget i de to byer. I Aarup er et sammenligneligt hus 10-15% dyrere end i Vissenbjerg. Der sælges også huse i Gelsted fra Nybolig samt landejendomme overalt på Fyn – så i alt har de ca. 70 ejendomme til salg på Fyn.

Generelt: Der er en omsætningshastighed på +20%, og flere huse end tidligere sælges inden for 3 måneder.

Optimisme i Aarup og Haderslev
Den store optimisme, fremtidstro og vækst i Aarup gør det sjovt for Dan og kollegaerne at drive ejendomshandel i Aarup, og firmaets placering på adressen Bredgade 20 har været en stor gevinst siden flytningen i juni 2016.

Men firmaet nøjes ikke med at sælge huse på Fyn. Fra 1. januar 2017 har de også en filial i Haderslev med en fast bemanding på to ansatte, men Dan og kollegaen Palle er der også jævnligt, og den afdeling sælger huse fra grænsen og op til Give – dog kun ind til den jyske højderyg.

Lejligheder og huse ønskes
Både Dan og andre iagttagere med fingeren på pulsen mener, at der mangler op til 60 lejligheder mellem 60 og 100 kvadratmeter i Aarup by, og hvis de kom, ville de bl.a. blive beboet af seniorerne på +65, og det ville så frigive flere huse, fordi mange gerne vil blive boende, og de bør fastholdes, for de har pæn købekraft og gør gavn på mange måder.

Der stadig en del grunde til salg – 17 på Eventyrbakken og 4 Solbakken, og når de er bebygget – eller snarere inden – bør mange flere gøres klar, mener Dan.

Dynamisk by
Aarup har gennem flere år haft en vækst i befolkningstallet på 2% om året, og det giver optimisme. Det har samtidig gjort byen til en meget dynamisk og moderne by med stor iderigdom og mangfoldige tilbud. Byen har også en alsidig og bred demografi, og der er meget at komme efter for alle aldersklasser – fra børn og op til de ældste seniorer.

Seniorerne
De ”ældre” bidrager på mange måder i byen – kig bare på Aktive Ældre, der ofte på mandage kan samle op til 130 til aktiviteter – og de mange foreninger på Industrien bidrager på samme måde til at berige livet i byen. 

Kontakt
Nybolig Gørtz og Jespersen, Bredgade 20, 5560 Aarup

Tlf. 63137752 (Dan), 66117755 (butik), 21709542 (Dan)

www.nybolig.dk – mail:   

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.