1. E-handel i 5560 Aarup – Fangels Efterfølger v. Peter Brogaard

Peter Brogaard ved Fangels udstilling af STORY by Kranz & Ziegler

Peter Brogaard ved Fangels udstilling af STORY by Kranz & Ziegler

Forretningen Fangels Efterfølger ligger på adressen Bredgade 35, og den har eksisteret i over 100 år – siden 1901. Den sælger primært briller, ure og smykker. Så der er 3 håndværk repræsenteret, optikerfaget, urmagerfaget og guld- og sølvsmedefaget.

I dag får man repareret ure, der har historie, mens man nok bare smider billige ure væk, når de ikke virker mere, fortæller Peter Brogaard. Og så køber man bare nyt. Optikerdelen er i dag i vækst, fordi folk gerne under sig noget godt og pænt og også noget af solid kvalitet. Og briller er i dag også en del af påklædningen.

Peter Brogaard overtog forretningen i august 2006, og bortset fra ét enkelt år har der været pænt stigende omsætning hele tiden – altså også under den såkaldte krise.

Ure fra Daniel Wellington og Arne Jacobsen samt smykker fra Wish sælger godt . Foto HW

Ure fra Daniel Wellington og Arne Jacobsen samt smykker fra Wish sælger godt . Foto HW

Internethandelen
Nethandelen kom til i 2008 i denne forretning, og har altså nu eksisteret i 7 år. Der sælges bl.a. ure af god kvalitet, og visse typer sælges endda bedre end i detailhandelen, fx ure af mærkerne Daniel Wellington og Arne Jacobsen. Af smykker sælges der en bred vifte, men fx går mærkerne Heiring og Wish ret godt. Og internethandelen går ret godt og har opadgående tendens, fortæller Ninna Brogaard.

Men man kommer altså ikke sovende til det, siger Ninna. Der skal slides godt med det hver eneste dag – ellers går det ikke.

Typiske gaver lige nu
Hvis man vil give pæne og holdbare gaver ved store begivenheder i familien, kan man fx købe et pænt ur eller en guldring. Og som studentergaver køber mange en af Kay Bojesens aber med studenterhue og nøglering, fortæller Ninna og Peter.

Forretningen kan kontaktes på tlf. 64431093 eller mail
Hjemmeside: www.fangels.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.