Patrick Helm startede som bager i Aarup den 6. dec. på Aarup Bageri, Bredgade 33.
Han håbede dengang, at det ville køre fint. Og nu mener han, at det endda går lidt bedre end forventet. I selve bageriet er Patrick og én mere virksomme, men i alt er der 10 ansatte, heraf 8 på deltid.
Populære produkter
Nogle af brødtyperne er særligt populære – det gælder fx Vesterhavs-brød, Skagen-brød og håndværkere.
Som noget nyt han han også spansk rundstykke, der er vendt i salt og peber. Dette rundstykke er efter bagerens mening særlig godt til spegepølse, leverpostej, og skiver af fx flæskesteg. Også de grove rugbrød, der kan fås skiveskårne uden ekstra beregning, sælger fint.
Kagerne
Det går godt med at sælge alle typer kager, men især chokoladekagen er populær. Der er derfor pæn optimisme efter de første 5-6 uger.
Altid frisk brød?
Brødet er altid bagt samme dag, som kunden køber det, oplyser Patrick. Gammelt brød køres straks ud til en landmand med dyr.
Åbningstider
Bageriet vil holde åbent 365 dage om året, i år 366, og på hverdage er der åbent fra 6-17, på lørdage fra 7-14 og om søndagen fra 7-15.
Bestilling af brød kan ske på tlf. 24214121 eller på mail: eller på SMS
H.W.
Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.