Lokalråd i Orte og Frøbjerg

Onsdag den 23. november fik Orte og Frøbjerg et lokalråd, men de deler det med nabosognene Ørsted, Søllested og Vedtofte for at få et tilpas stort befolkningsgrundlag.

Det nye lokalråd vil kæmpe for at gøre livet så godt som muligt for de fem lokalområder, hvis fortræffeligheder de vil præsentere i en folder, som kan gives til nye tilflyttere og ejendomsmæglere m.fl. Her kan man fx præsentere forsamlingshusene, børnehaven i Ørsted, friskolen i Orte, købmanden i Ørsted, Frøbjerg, Frøbjerg Festspil og meget mere.

På mødet valgtes flg. bestyrelse:
Henning Borgersen (Ørsted/Frøbjerg), Erik Bjernemose (Frøbjerg), Hans Frede Pedersen (Ørsted) og Lisa Bolting (Søllested/Vedtofte).
Henning Borgersen er formand og talsmand, og han er også foreløbig kasserer, men snart vælges der en anden kassemester.

Som ambassadører i de forskellige lokalområder valgtes Karsten Riget (Søllested), Hans Frede Pedersen (Ørsted), Erik Bjernemose (Frøbjerg), Torsten Jensen (Ørsted), Ole Møller (Søllested) og Jens Peder Christiansen (Orte).

Lokalrådet besluttede også, at de gerne vil benytte Aarup.dks rubrik for lokalråd. Og på Aarup.dk vil vi regelmæssigt bringe meddelelser fra det nye lokalråd.

Kontakt:
Henning Borgersen, tlf. 81613302
Mail:
H.W.

Lukket for kommentarer.