Whisky og rom på Ladegård Mark

LG whisky - Lars GregersenLars Gregersen var en af sælgerne på Aarup Bymarked den 29./8.
Han har et firma med whisky og rom ude på Ladegård Mark 41, 5560 Aarup, og han var glad for at kunne præsentere sine varer på Sanggaards Plads, når hans adresse ikke er så synlig i det daglige.

Hvor kommer det fra?
Whiskyen kommer fra Skotland, USA og Danmark, og noget kommer også fra Irland, men så staves det whiskey, og rommen kommer fra Caraibien og Danmark. Desuden forhandler Lars også cognak. sherry og div. likører.

Salget
Salget foregår fra privaten i Ladegård Mark og via webshop. Der arrangeres også smagninger. Det er et fritidsfirma, og der købes op hos danske importører.Interessen er kommet lidt hen ad vejen, men især gjorde en uafhængig skotsk aftapper, Mc Killop, et godt indtryk. Lars Gregersen, der til daglig arbejder i et lastbilfirma, går ved opkøb efter enkeltfadsaftapningerne, hvor man kan aflæse både fad- og flaskenummer på etiketten, og det gøres for at få gode kvaliteter.
Og det skal være rene varer: Der må ikke være efterfyldt med vand, slutter Lars, der kan kontaktes på tlf. 52343464 eller på mail  . Se mere på www.lgwhisky.dk

Hvis du har fået lyst til at smage på varerne, har LG Whisky sørøveraften den 19. september. Her kan du smage 8 forskellige rom. Læs mere i Aarup kalenderen 

Interview: H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.