Volleyballhold startet i Aarup

Aarup VolleyVi er en flok unge piger, der efter en hård kamp og en lang vej har fået oprettet et volleyball-hold i samarbejde med Assens ungdomsskole. 

Dog mangler vi et par spillere for at have et hold. Vi er lige nu 7 spillere, men mangler 7 mere, før det bliver rigtig sjovt. Så har du en volleyballspiller gemt i maven, som du endnu ikke har fået udnyttet, så træner en flok søde piger i den gamle hal i Aarup. Det gør vi hver tirsdag fra klokken 17:00 – 18:30. 

Vi har været i gang i en måned nu, men vil fortsætte ind i det nye år. Vi starter igen den 5. januar 2016 og alle tirsdage fremefter.
Er du i tvivl, om volleyball er noget for dig, er du velkommen til at komme og være med til en træning.

Ingen af os havde prøvet volley før, men vi var så heldige at få en super god træner med hele 30 års erfaring. Han har bla. spillet divisions-volley og har været danmarksmester. Han hjælper os igennem det hele, selvom vi ikke kender specielt meget til sporten. 

Træningen er hygge-træning med vægt på det sociale. Opvarmningen vil bestå af 10 minutters opvarmning af leddene, og så vil resten være grundlæggende boldspil og hygge. 

Da holdet er oprettet via Assens Ungdomsskole, vil det ikke komme til at koste noget at gå til volleyball. Dog skal du være mellem 13-17 år og bo i Assens Kommune for at deltage.

Vil du vide mere, kan du bede om at blive medlem af vores Facebook gruppe der hedder: Aarups Volleyballhold. Eller skriv til Sille på tlf: 31400357

Sille 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.