Venskab og spilleglæde – så enkelt kan Mynsterland beskrives

Det fremadstormende og ungdanske band er mønsterbrydere på den danske musikscene: De vil bevise at popmusiikke behøves at laves af én mand på en computer, men derimod har bedre af at blive lavet i fællesskab med akustiske instrumenter mellem hænderne.

De 12 unge musikere mødtes første gang i 2011 på Syddansk Folkemusik Talentskole, hvor de bl.a. fik undervisning af Harald Haugaard. Han tændte en ild i dem, som stadig brænder så stærkt, at de til trods for nu både at bo i øst og vest, og studerer alt fra musik til medicin, holder fast i hinanden.

De lader sig inspirere af den danske folkemusik tradition og balancerer elegant på skuldrene af 300 års musikhistorie, hvilket giver deres nutidige ørehængere en tyngde og forbundethed med det universelt menneskelige.

Bandet består af nogle af de mest lovende og talentfulde unge musikere og komponister på folkemusikscenen idag. Moderne og samtidig nordisk folkemusik er nøgleordene for deres repertoire, der primært består af originale kompositioner.

Mynsterland har med deres bragende sceneenergi, medrivende udstråling, og passion for at lave musik, der kommer alle ved, bevist sig som forgængere for den akustiske musiks frembrud og som noget fuldstændig unikt.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.