Frøbjerg Festspil søger frivillige unge-ambassadører

Frøbjerg Festspil vil gerne involvere frivillige ambassadører blandt unge studerende, der kan være med til at synliggøre den kommende forestilling og tiltrække flere unge til forestillingerne i august

Frøbjerg Festspil vil gerne alliere sig med studerende på ungdomsuddannelserne og teater-, danse,- og musikuddannelserne, for at kunne nå bredere ud til det unge publikum.

– Vi så sidste år, at ”Saturday Night Fever” tiltrak rigtig mange unge, og med ”Footloose – The Musical” i år, mener vi også, at vi kan tilbyde det yngre publikum en forestilling, der falder i deres smag med masser af dans, god musik og drama, siger Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil.

Han fortæller, at det er tanken, at de unge ambassadører skal være med til at dele opslag fra Frøbjerg Festspil på de sociale medier i deres netværk af medstuderende og venner.

– Vi kunne også godt tænke os, at unge-ambassadører kunne hænge vores plakater op og uddele flyers på deres uddannelse, siger formanden.

Frøbjerg Festspil har allerede en ide om at tiltrække unge, der skal sidde i et advisory board, der er under etablering. De skal komme med gode input til, hvordan Frøbjerg Festspil promoverer sig på nye måder.

– Ideen med ambassadørerne er udsprunget af tankerne om et advisory board, og på længere sigt kunne det jo være helt fantastisk, hvis de unge fik så meget lyst til Frøbjerg Festspil, at de ville være frivillige eller måske deltage i de fremtidige forestillinger, fastslår Knud Møller.

Bliver man unge-ambassadør får man blandt andet adgang til forpremieren, to fribilletter og mulighed for at deltage i gratis kurser om kommunikation/markedsføring hos Frøbjerg Festspil til efteråret.

– Vi laver også en udtalelse om den unges indsats hos os, og så kan det give nogle kompetencer til CV’et, siger Knud Møller.

Hvis man har lyst til at blive frivillig unge-ambassadør hos Frøbjerg Festspil, skal man gå ind på hjemmesiden www.frobjerg.dk/ambassador og udfylde et ansøgningsskema. Ansøgningsfristen er den 1. juni.

 

Fakta om Frøbjerg Festspil:

  • Det første sommerspil blev opført i 1986
  • Siden er det blevet til 33 forestillinger
  • Sammenlagt har 561.694 mennesker gennem årene set sommerspil i Frøbjerg
  • Publikumsrekorden blev sat i 1997, hvor 31.845 publikummer så ”Vagabonderne på Bakkegaarden”
  • Det er allerede besluttet, at der i 2020 spilles ”Midt om Natten”, og i 2021 bliver det ”Grease”
  • Over 300 frivillige arbejder hvert år med forestillingen
  • Forestillingerne bliver opført i den smukke natur på Frøbjerg Bavnehøj, der er et 131 meter højt punkt, som er navngivet efter frugtbarhedsguden Frej. Det er beliggende i Assens Kommune ved landsbyen Frøbjerg 4 kilometer fra Tommerup Stationsby. Det er Fyns højeste punkt og består af moræneler.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.