Torsdag d. 5. november spiller OYSTERBAND moderne folk-rock på Industrien i Aarup kl. 20

2015-11-03_56388c63e1ba6_oysterbandhorizontal2014.jpgOysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til ”rødderne” skinner dog stadig igennem. ”Rødderne” – og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock … uanset hvad vi kalder det, er det god musik!

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.
En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Du kommer til at høre traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer. Harmonisk og iørefaldende!
Bandet består af – John Jones: Sang og melodeon – Alan Prosser: Guitar, viola og sang – Ian Telfer: Violin, concertina og sang – Dil Davies: Trommer – Al Scott: Bas.
Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.Oysterband har besøgt os på Industrien et par gange før, og har leveret nogle fremragende koncerter! Så glæd dig!
En video med Oysterband kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk.

Billetter kan købes på hjemmesiden http://www.raastof-industrien.dk . Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.