Succes for Aarup Stenovns Pizza

Den 30-årige Agid Ibrahim har nu drevet pizzaria i Aarup i knap tre måneder. Agid og én mere er på fuld tid, og så er der to på deltid.

Omsætning, restaurant og nye planer
Ifølge Agid er det gået fint med omsætningen de første tre måneder, men det tog lidt tid at styre den nye ovn. Nu kender han den imidlertid rigtigt godt, så det giver en mere sikker styring af produkterne. Der er mest salg af de traditionelle pizzaer, men i et vist omfang også af de andre produkter i brochuren.

De fleste kunder kommer og afhenter, men nogle sidder også og spiser i restauranten, hvor der er ca. 20 siddepladser. Når sommerhalvåret nærmer sig, vil der også komme udendørs siddepladser bag butikken.

Kunderne kan få øl, vand eller vin til efter behov, når de spiser i restauranten, og hen mod foråret vil man også kunne købe isdessert.

Der er ikke udbringning, da det i praksis ikke kan lade sig gøre pga. den overvældende travlhed mellem kl. 17.30 og ca. 19, hvor de fleste afhenter. Derefter bliver det mere roligt igen.

Produktoplysninger og hjælp
Ved skranken er der en lille plakat, som viser, at man hos personalet kan få klar besked om allergener, men ejeren oplyser til mediet Aarup.dk, at der ikke er smagsforstærkere i hans mad – han ved nemlig, at mange ikke kan tåle den slags.

Hvis der kommer en med handicap til butikken, så bliver vedkommende selvfølgelig hjulpet. En bliver vedkommende betjent ved fordøren, og hvis man vil spise i restauranten, så er der hjælp til at komme ind via bagdøren. Alle skal føle sig godt tilpas.

Kontakt

Aarup Stenovns Pizza, Bredgade 22, 5560 Aarup
Åbent: Alle dage kl. 15 – 21.
Tlf. 61611261 eller 30711271
Mail:
Web: www.stenovnaarup.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.