Strik og Stil i Gribsvad

Garnbutikken ”Strik og Stil” ligger i den gamle købmandsgård, ”Korsgården” på adressen Gl. Hovedvej 8, Gribsvad, 5560 Aarup. Butikken åbnede i øvrigt i februar 2020.

Butikken ejes og drives af ægteparret Søren og Maria Warberg, og de har på flotteste vis sat hele ejendommen, både boligen ud mod vejen og den gamle hestestald med garnbutikken bagved, i fornem stand. Ejendommen var i øvrigt indtil midten af 1920’erne købmandsgård og hjemsted for en handelsmand, og den lå lige ved krydset hovedvejen og den oprindelige forbindelsesvej Bogense-Aarup. Den lå her før motorvejens tid.

I øjeblikket kan man købe garn, uld, bomuld, silke, strikkepinde og andet udstyr til strikningen via click and collect-ordningen, hvor man så kan komme og afhente ved døren, men der er jo andre åbningsregler på vej lige her efter 1. marts.

Søren Warberg oplyser til mediet Aarup.dk, at firmaet har særdeles konkurrencedygtige priser, og kunderne kommer da også fra det meste af Fyn og hele trekantområdet, Kolding, Middelfart og Fredericia.

Samtidig sælges og sendes der pakker hele dagen – og det er ud til hele landet.

Forrest i butikken er et lille hyggeligt miljø med bord og bløde stole, og det kan bruges til mødested, små kurser og hyggehjørne for kunderne, så snart det igen er muligt.

Når forholdene igen er til det, kan der regnes med åbent sidst på eftermiddagen og i weekenden. Kig på hjemmesiden.

Kontakt:
Strik og Stil, Gl. hovedvej 8, Gribsvad, 5560 Aarup
Læs mere på www.strikogstil.dk – tlf. 81718818 – mail:

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.