Stark Aarup og Skydebjerg Smede- og Maskinforretning

Stark Aarup

Stark Aarups  facade ud mod Indre Ringvej

Stark Aarups facade ud mod Indre Ringvej

Aarup.dk har været på besøg i byens store tømmerhandel og talt med chefen, Peter Poulsen. Han pointerer, at der har været klar fremgang i 2014 – især vedr. byggematerialer og materialer/redskaber til håndværkere, så nationalbankens strømpile er også set i Stark Aarup. Men den lokale opbakning bør være en konstant faktor. Til gengæld skal butikker og erhverv i øvrigt heller ikke sove i timen. Leverandørerne skal være opmærksomme på nye og ændrede behov – her må de ikke svigte, hvis de vil være med på den opadgående konjunkturvogn.

Han nævner den gode skole, de aktive foreninger, det alsidige handelsliv og infrastruktur som trumfer for byens udvikling. Men kommunen må heller ikke sove i timen. Der skal snart ses på nye udstykningsmuligheder, folk vil virkelig til Aarup. Og Aarup bør absolut have en kunststofbane til fodbolden. Folk flytter jo også efter gode fritidsmuligheder, slutter Peter Poulsen.

Skydebjerg Smede- og Maskinforretning har udover smedje, VVS og maskinforretning også en butik med kvalitetsvarer

Skydebjerg Smede- og Maskinforretning har udover smedje, VVS og maskinforretning også en butik med kvalitetsvarer

Skydebjerg Smede- og Maskinforretning holder den solide kurs
På adressen Assensvej 27 ligger Skydebjerg Smede- og Maskinforretning A/S. Her har Aarup.dk også været på besøg for at se på opsvinget i 5560 Aarup.
Vi talte med Anni Jørgensen, der er medarbejder og gift med ejeren Hans Jørgen Jørgensen.
Også i denne virksomhed er der god beskæftigelse og positiv tro på fremtiden. Fremgangen hos mange andre virksomheder i Aarup og omegn gavner også os, siger Anni Jørgensen. Der er 6 ansatte, det er hele tiden stabilt og godt, og de mange nye forretninger giver byen og egnen mere virkelyst.

I virksomheden er der både værksted og butik. Og folk vil gerne købe bedre varer af høj kvalitet i dag, så holder de også længere. Der er klart mere tro på fremtiden, lyder det fra den virksomhed i Skydebjerg, der tilbyder nye og brugte landbrugsmaskiner, smedearbejde og reparationer af f.eks. plæneklippere, småmotorer samt VVS-arbejde.

Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.