Stærk trup på plads til ”Midt om natten”

Holdet til Frøbjerg Festspils kommende musical ”Midt om natten”, som opføres på Bavnehøjen den kommende sommer, er nu på plads.
Det er erfarne kræfter, der skal søsætte den danske filmklassiker fra 80´erne, der i musical-udgaven har de største Kim Larsen og Gasolin hits med.

Det er jo en gave, når vi har så mange talentfulde folk at vælge imellem år efter år. Der er ingen tvivl om, at vores valg af forestillinger gennem de seneste sæsoner har øget og skærpet opmærksomheden hos både sangere, spillere og dansere, og det lønner sig nu”, siger formand Knud Møller fra Frøbjerg Festspil.

Kendte ansigter skal spille Benny og Arnold
De to hovedroller besættes af kendte ansigter på Frøbjerg, hvor Benny spilles af Nicolai Hede, mens Peter Engholm Helveg Larsen skal spille Arnold. Førstnævnte har været med af flere omgange i Frøbjergs opsætninger – senest brillerede han som skurken Chuck i sidste års opsætning af ”Footloose”.

I 2016 henrykkede Peter Engholm Helveg Larsen publikum med sin skønne og humoristiske udgave af den selvoptagede italiener-fyr Sonny i ”Den eneste ene”. Han har siden slået sine folder i et utal af andre forestillinger rundt omkring på Fyn.

Emmas første hovedrolle
Rollen som Susan Himmelblå spilles af Emma Augustesen, som man også husker fra ”Footloose”, hvor hun med stort vokalt overskud og en skøn humoristisk timing leverede en overbevisende præstation som Rusty. Det var i øvrigt Emmas første store solistrolle, idet hun tidligere primært har medvirket i danseroller.

Man finder ligeledes Pernille Geertsen, Allan Kirkebæk og Karen Poulsen i bærende roller i ”Midt om natten”, og det er alle erfarne og dygtige sangere og skuespillere, der har slået deres folder i Frøbjerg gennem mange år.

En hyldest til Larsens musikalske univers
Ensemblet tæller omkring 40 medvirkende, og er en skøn blanding af nye og gamle ansigter, der tilsammen skal få skabt historien om det lille fribyttersamfund Haveje, der med alverdens mærkværdige eksistenser forsøger at skabe deres eget lille samfund i samfundet.

Vi har igen fået samlet en stærk trup, der tæller dygtige skuespillere, sangere og dansere. De vil uden tvivl få lyset til at skinne over ”Midt om natten”, der – udover at være et stykke dansk kulturhistorie – også er en slags hyldest til især Kim Larsens musikalske univers. Vi er privilegerede at have så mange skønne og kompetente folk med i Frøbjerg, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med denne fantastiske musical”, udtaler instruktør og kunstnerisk leder Carsten Friis.

Flot start på billetsalget
Billetsalget er skudt i gang, og det har fået en forrygende start. I skrivende stund er der solgt over det dobbelte antal billetter i forhold til samme tid sidste år, så smilene er store i Frøbjerg Festspil.

Fra marts vil Kultur- og Samlingshuset i Frøbjerg danne ramme om de fleste prøver, og mon ikke man vil komme til at nynne med på numre som ”Susan Himmelblå”, ”Rabalderstræde”, ”Om lidt”, ”Papirsklip”, ”Forklædt som voksen” og mange andre af Larsens / Gasolins kendte numre, hvis man kommer forbi i løbet af foråret.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.