Stærk Stark i Aarup

Stark i Aarup på Indre Ringvej. Foto: HW

Stark i Aarup på Indre Ringvej. Foto: HW

Tømmerhandel med bredt vareudbud
Stark i Aarup ligger på adressen Indre Ringvej 20 i Aarup. Den ejes af DT-Group (Danske Trælaster) og har lokalt Peter Poulsen som direktør og Jan Madsen som driftschef i Aarup-afdelingen.
I Aarup har Stark (i folkemunde Aarup Tømmergård) både tømmerhandel og byggemarked i god gammeldags forstand og med solid kundevejledning.
Til byggeri og have kan man få næsten alt i Stark/Aarup, og det gælder fx også mursten, men de leveres fra centralt hold. Der er dog altid en vis mængde på lager, så man kan hente til akut behov, mens de større mængder leveres snarest efter bestilling.

Driftchef Jan Madsen ved en brændekløver, der er en af de redskaber der kan bruges  ved vintertid. Foto:HW

Driftchef Jan Madsen ved en brændekløver, der er en af de redskaber der kan bruges ved vintertid. Foto:HW

Fremtidsmuligheder
Stark i Aarup har p.t. i alt 12 ansatte, og forretningen er åben fra mandag til fredag mellem 6 og 17, mens åbningstiderne på lørdage og søndage er fra 8 til 14.
Omsætningen efter den såkaldte krise er nu pænt stigende, men ikke oppe i voldsom fart. Men Jan Madsen ser dog positivt på fremtiden på baggrund af byens befolkningsvækst, de mange nye børnefamilier, det store antal arbejdspladser, som man kan nå på under én time (413.500), og beliggenheden ved motorvej og station tæller også positivt.
Mange iagttagere mener, at der er brug for både flere nye parcelhuse og for mindst ca. 50 mindre boliger mere i centrum. Hvad mener man om det hos Stark?
Jan Madsen mener, at disse tal absolut vil smitte positivt af på den store tømmerhandel ved Indre Ringvej 20. Og desuden vil det gavne alle i byen, forretninger, foreninger og private.

Et udvalg af Starks nyttige redskaber til vinterpleje af haven. Foto:HW

Et udvalg af Starks nyttige redskaber til vinterpleje af haven. Foto:HW

Aktuelle varer
Lige nu er det sæson for vinterpleje af have og fortov, og Stark har meget at byde på. Træerne skal beskæres, brændet kløves, haven graves og ordnes, og fortovet ryddes og saltes.
På billederne ses en række vinteraktuelle varer fra forretningen.

Kontakt:
Indre Ringvej 20, 5560 Aarup
Tlf. 64431558
Mail:
www.stark.dk/aarup

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.