Spiser trolde ”Helstegt svinekam med stegte kartofler”…?

Hverken instruktør af næste års forestilling ”SHREK – THE MUSICAL” Carsten Friis eller kromand Casper Andersen har planer om at blande sig i julen og julemaden….

Men de er bagmændene – sammen med Frøbjerg Festspil – bag en musikalsk julepakke med billetter til ”SHREK” inclusiv spisning, program og P-billet – til en rigtig god pris.
Nu kan du glæde dine bedsteforældre, din partner, børn eller venner med en julegave, der rummer en fantastisk oplevelse – smækfyldt med musikalske hits og danseoptrin – opført i den skønne natur på Frøbjerg Bavnehøj.
Der går “grøn trold” i den næste år, når Frøbjerg Festspil præsenterer ”SHREK – THE MUSICAL” på Højen.
Ovenpå dette års hitmusical ”GREASE”, der blev et kæmpe tilløbsstykke med knap 17.500 tilskuere og fantastiske anmeldelser i både pressen og blandt publikum, bevæger Frøbjerg sig nu over i eventyruniverset.
Og det er vel at mærke ikke “bare” et klassisk eventyr – slet ikke. Her er der i den grad noget at hente for BÅDE børn, unge og voksne – og selvfølgelig også de voksnes forældre.

En lækker menu spiller hovedrollen i årets bedste julepakke:
Til næste års forestilling har Frøbjerg Festspil sammensat en attraktiv ”julepakke”, der kan købes med en god julerabat – indtil den 24. december.
Pakken indeholder 2 billetter – på de bedste pladser – til ”SHREK” – valgfri dato, 2 x lækker menu A fra Hotel Aarup Kro, P-billet og et flot program til 698,- kroner, så man sparer hele 25% i forhold til normalprisen.
Hvorvidt svinekam er ”troldespise” skal vi lade være usagt. Men her er menuen til det kommende års optakt til ”SHREK”: Til forret serveres varmrøget laks og hovedretten er: Helstegt svinekam, med stegte kartofler, paprika sauce og ovnbagte kartofler.
Juletilbuddet er tilgængeligt allerede nu på www.frobjerg.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.