Sommertennis i Aarup (1)

Mediet Aarup.dk har besøgt tennisklubben i Aarup, og den holder til på banerne ved Stadionvej. Vi talte under besøget med 4 seniorspillere, der alle har været aktive i en længere årrække.

Spillerne
Helge Thomsen har spillet i en hel del år, og han er med pga. det gode sammenhold og motionen, men han vil altså heller ikke ret gerne tabe., så en god portion fighteregenskaber har han altså også med på banen.

Jeppe Genz har været med siden 90’erne, og han nyder også motionen og det gode kammeratskab. Samtidig pointerer han fordelen ved at kunne træne hele året – også når man først skal rydde banen for sne.

Lars Fuglsang har været med i tennissporten i ca. 45 år, og han mener, at tennis kan være et godt supplement til fodbold, fordi man dels får god kondition, dels får aktiveret andre muskler end i fodbold – og samtidig øger sin reaktionsevne.

Juniortræner Isak Juhl Nielsen

Træneren
Claus Melander har også været med i mange år, og han er samtidig træner for seniorerne. I den forbindelse er der både fokus på de tekniske ting og på opvarmningen, så man øger bevægeligheden og gerne undgår skader. Derfor varmes der forsigtigt op med lette slag i 5 – 10 minutter, og hvis ikke – så risikerer man forstrækninger og anden dårligdom. Træner Claus Melander har været på en del trænerkurser, og det samme har juniortrænerne.

Der findes ingen turneringshold i klubben, men man kan selv melde sig til en motionsturnering.

Skolebesøg og nye tiltag
Lars Fuglsang, der også er lærer, har af og til haft skoleklasser med til træning i klubben, og det har bl.a. kunnet lade sig gøre under coronaen, fordi det skete i fri luft med god afstand, og på den måde er der også kommet lidt flere medlemmer.

Der arbejdes også på at få paddletennis på en lukket bane – det kan evt. ske i samarbejde med Aarup Fritidscenter.

Afsnit (2) kommer om få dage.

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.