SOMMER I TYROL – BILLETKØB ÅBNET

[Pressemeddelelse]
Billetter i julegave
Hele julemåneden har du mulighed for at købe billetter til Sommer i Tyrol til en skarp pris. Så glæd dig selv, din familie eller venner med en julegave, hvor der er garanti for smil, latter og hyggeligt samvær.

frobjerg-sommer-i-tyrol_900Sommer i Tyrol
I Hotel Den Hvide Hest ved Wolfgangsøen i det tyrolske Østrig udspiller der sig næste sommer en lille, men ikke ubetydelig strid. Undertøjsfabrikant Møller har opfundet noget helt nyt: undertrøje og underbukser ud i ét. Men hans konkurrent Sigismund Sülzheimer har kopieret den geniale idé, dog med en lille ændring. Møllers model knappes forfra, Sülzheimers derimod bagfra. Og nu vil forknapper Møller helt forbyde Sülzheimers bagknapperi.

Miseren fører forunderligt nok til forførende sang og stormende forelskelser, hvorved der opstår masser af sød musik. Og midt i det hele står overtjener Leopold med sin ugengældte kærlighed til den skrappe kromutter, Josepha.

Sjov og skævt
Persongalleriet er sjovt, skævt og særdeles underholdende; vi møder bl.a. den sure buksefabrikant Julius V. Møller, hans læspende datter Clara, den pertentlige og næsten hysterisk sparsommelige professor Hinzelmann, den uimodståeligt selvoptagne charmetrold Sigismund Sülzheimer og selveste kejser Franz Joseph II.

Alt dette er krydret med en lang række af kendte og skønne ørehængere, såsom “Man kan vel ikke gøre for, at man har charme”, “Ja, ja, ja, nu kommer jeg…”, “I sommersol ved Den hvide hest”, “Livet er nu engang så…” og “Rigdom har jeg ej” – alle er de med til at gøre forestillingen til den verdensklassiker, den er blevet.

Billetter kan købes her: http://frobjerg.dk/sommer-i-tyrol

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.