Snørebånd i Aarup?

Mediet Aarup.dk har i en række artikler beskrevet, at man faktisk kan købe sko i en del forretninger i Aarup, selvom der ikke findes en ”Aarup Skobutik”. Hvis man lægger alle disse skoforsyningsmuligheder sammen, så kan byen faktisk en hel del.

Men nye snørebånd, hvor får man dem, når de bliver slidte eller knækker? Det kan de ca. 7 skosælgende butikker i Aarup heller ikke svare på – der kan nemlig ikke opdrives en leverandør, og det frustrerer selvfølgelig de handlende, for de vil hellere end gerne jf. oplysninger til Aarup.dk.

Snørebåndssælgere
I ”de gode gamle dage” gik der handelsmænd rundt og solgte børster og snørebånd, men disse nyttige folk er desværre forsvundet.

”Smide-væk-kulturen”
Er det virkelig sådan, at man i disse moderne tider skal kassere ganske gode sko til 500-800 kr., bare fordi snørebåndene er kaput?

Det ville selvfølgelig gavne producenterne, men andre vil nok synes, at den ”smide-væk-kultur” er umoralsk og ødelæggende for den enkeltes økonomi.

Regneeksempel til 480.000 kr.
Hvis vi forestiller os, at der hører 12.000 potentielle kunder til Aarups naturlige handelsopland, og de hver mangler to par snørebånd om året, så vil det betyde en efterspørgsel på 24.000 stk. om året. Hvis de koster 20 kr. pr sæt, så kunne det betyde en omsætning for byen på 480.000 kr.

Findes der en butik eller iværksætter, der kan se fidusen i at få flere penge i kassen og dermed gavne både kunder og handelsliv? Hvem kan hugge ”den gordiske skobåndsknude” over?

Der er måske set bort fra, at snørebånd nu også er blevet ”en mærkevare”. Men bør man skamme sig over at være lidt gammeldags, så man ikke bare føres viljesløst med forbrugerstrømmen?

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.