Skal Aarup have et nyt badeland?

Aarup Lokalråd efterlyser ideer til en visionsplan, som – ført ud i livet – skal gøre Aarup til Fyns førende by, når det gælder fx iværksætteri og bosætning eller det gode ungdomsliv

Skal Aarup gå all in på at få lavet et badeland?
– Ja, hvorfor ikke. Billund Badeland blev da skabt på bar mark, og hvis man kombinerer det med en kæmpe legeplads og en skate bane, har man for alvor ramt børnefamilierne og de unge, siger formanden for Aarup Lokalråd, Kjeld Alsholm.
Efter et første år, hvor kræfterne blev brugt på en bosætningskampagne, er Aarup Lokalråd klar til at gå et skridt videre.
– Vi skal have lavet en visionsplan for Aarup med ideer til, hvordan Aarup bliver ved med at vokse, som den har gjort i årtier. Og her er bosætning kun et af flere fixpunkter, siger Kjeld Alsholm, der håber på ideer, som f.eks. vil skabe arbejdspladser og lokke turister til i tusindevis.
Aarup Lokalråd vil på sit årsmøde 16. marts komme med et oplæg til, hvad sådan en plan kunne indeholde.
Hvad den rent faktisk kommer til at bestå af, håber lokalrådet, at foreninger og enkeltpersoner vil bidrage med i de kommende måender.
– Jeg vil glæde mig til at se visioner om fx, at Aarup Boldklub skal i Superligaen, at vi skal holde en økologisk madmesse med 1000 stande, at vi får en opera-open-air-festival på Frøbjerg Baunehøj, at vi laver en erhvervspark, hvor opfindere, kan folde deres ideer ud, eller, hvad det nu er, som folk drømmer om. Og drømmene er der, det er jeg sikker på, siger Kjeld Alsholm.
Alle ideer er velkomne.
– Det eneste, som er forbudt, er at tænke i begrænsninger, så som: Det er nok for vidtløftigt, og det siger bankerne nej til. Glem det. Og husk i stedet på, at også Mærsk, Lego og Disney, startede i det små. Det handler nemlig om at få den gode ide og gå 100 procent ind for den. Og i den proces vil vi gerne give en hjælpende hånd, siger Kjeld Alsholm.
Ideer kan man indsende på mail: .
I løbet af i år, vil lokalrådet indkalde til borgermøder og foreningsmøder med titlen “Kom og vær med til at skabe Aarups fremtid”.
Aarup Lokalråd holder årsmøde 16. marts klokken 19 på Industrien.
Dagsorden er helt efter bogen med beretning, regnskab, valg og så videre.
Foruden fremlæggelsen af oplæg til visionsplan vil Aarupskolens mangeårige skoleleder Poul-Erik Svendsen meget apropos komme med et indlæg om Aarupskolens betydning for lokalsamfundet nu og i fremtiden.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.