Singer Songwriter Festival, på Sanggaards Plads lige midt i Aarup

Lørdag d. 31. juli kl: 11:00 til 17:00

Gratis adgang

For 6. år i træk står “Musik På Industriens” mange aktive bag et brag af en festival, med bl.a. Aura Dione og Simon Kempston.

Formanden for ”Musik På Industrien” og idémanden bag festivalen, Henry Petersen, glæder sig til at byde velkommen den 31. juli, hvor årets ”Singer Songwriter Festival” løber af stablen.

6 spændende navne på dette års festival
Programmet spænder vidt på dette års Singer Songwriter Festival.

Kl. 11 starter Henrik ”Faze” på guitar op, sammen med mundharpevirtuosen Poul Ewald i duoen Nybo & Ewald. Her er der garanti for en ægte upoleret blues-oplevelse.

Kl. 12 tager Phillip Lillelund over. Ham husker du måske fra X-faktor, hvor Thomas Blackman ud over sin begejstring for den unge mands hår, også gav ham ordene ”du er pissegod” med på vejen. Om det var et rigtigt valg, at han ikke senere gik videre til liveshowene, ja det kan du selv bedømme hvis du møder op til festivalen.

Louise Støjberg og Martin Rauff går på scenen kl. 13 under navnet LMSR. Martin Rauff-Nielsen kender koncertgængerne på Industrien fra ”Bound By Law”. Louise Støjberg vandt titlen ”Årets Folk Sanger” ved DMA Folk 2017.

Kl. 14 kommer turen til årets hovednavn, Aura Dione, der vist ikke behøver yderligere præsentation. Hun har rødder på både Færøerne, i Spanien og i Frankrig ud over de danske. Det giver måske forklaringen på den helt unikke urkraft og det lydbillede, Aura Dione leverer et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush og med en god håndfuld country i kufferten.

Kl. 15 tager skotske Simon Kempston over med sit karakteristiske og avancerede guitar fingerspil. Simon er hjemmehørende i Edinburgh, men har optrådt i hele 35 lande, kloden over.

Barrow Akustisk slutter festivalen af når de går på scenen kl. 16. Sanger og guitarist Mikkel Bøggild  har gæstet Industrien flere gange med sit band Barrow og sammen med andre musikere. Mon ikke vi hører sangene ”Julia Want To Take Me Home” og ”Slowly Slowly”.

På dagen
De let genkendelige aktive, lyseblåklædte aktive medlemmer af foreningen er klar til at gøre deres til at du får en god, musikalsk oplevelse, når du møder op lørdag den 31. juli på Sanggaards Plads.

Vi overholder selvfølgelig alle de på den tid gældende corona-restriktioner, så du kan trygt møde op på pladsen, hvor der vanen tro er mulighed for at købe øl, vand, kaffe, kage m.v.

Aarup Kro har også en stand, hvor de sælger frisklavede sandwich, når sulten melder sig.

Nyt program er ude nu
Når du kommer på festivalen, må du endelig huske at sikre dig det dugfriske program med kommende koncerter på ”Musik På Industrien”. Programmet byder på mange spændende navne i mange forskellige genrer. Så med andre ord, helt sikkert en koncert der falder i din smag. 

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i støttegruppen ”Råstof”, der giver mulighed for rabat, på de i forvejen billige koncertbilletter. Er du så uheldig at du ikke har mulighed for at komme på festivalen, kan du hente programmet på Aarup bibliotek. Du kan selvfølgelig også se og købe billet til alle koncerterne på ”Musik På Industriens” hjemmeside: mpia.dk.

Yderligere information om festivalens optrædende og videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.