Singer Songwriter Festival Lørdag d. 25. juli 2020

på Sanggårds Plads, Bredgade i Aarup lige overfor Kulturhuset Industrien

GRATIS ENTRÉ

Der vil være musik på pladsen fra kl. 11 – 17.

 

Optrædende
Kl. 11.00 Claus Dencher
Kl. 12.00 Paul Eastham
Kl. 13.00 Daniel Jul
Kl. 14.00 Joby Fox
Kl. 15.00 Azilda Kaputu Trio
Kl. 16.00 Ivan Pedersen

 

 

 

 

 

 

 

 

Første navn på festivalen er Claus Dencher, lokalt boende på Fyn. Når Claus Dencher spiller sine sange, befinder man sig i et varmt tekst- og lydunivers, som spænder bredt over folk, blues og pop. Det er singer-songwriter traditionen med sin autencitet i tekst og fremføring. Med en varm og sprød stemme, og et strejf af melankoli, føres vi gennem historier om liv, håb og kærlighed. Hans musik betegnes som poetisk pop.

 

Vi kender Paul Eastham som forsanger i det britiske folk-rock band Coast. De har turneret flittigt i DK, og i 2018 gav de koncert på Industrien. Paul har nu slået sig ned på Sydfyn og optræder med sine sange solo på festivalen. Nogle vil også huske ham fra Singer Songwriter Festivalen i 2017.

 

Daniel Jul er en ung spirende sangskriver med begge ben placeret i den nordjyske muld. Med et stort talent for traditionel dansk sangskrivning, har Daniel Jul turneret landet rundt både solo, og med sit faste og velspillende band Dem Fra Jylland. Han er eftertænksom i sine altid enkle sangtekster, der kredser om alt fra kærlighed til samfundsrelaterede og hverdagslignende emner. Som sangskriver og musiker er han ærlig, jysk og nede på jorden. Daniel Jul er en mester i velskrevet poprock.

 

Joby Fox, er sangskriver, musiker, komponist og fortæller. Oprindeligt fra Belfast i Nordirland, Som kunstner både favner og arbejder han bredt men altid med rødderne solidt plantet i den Irske tradition og kultur som han formidler på en ny og tankevækkende måde. Hans smukke men ofte hårdt-slående og hudløst ærlige musik har banet vejen for en spændende karriere. Joby har haft en lang karriere internationalt. Han betragtes som en af Nordirlands levende legender. – Joby har spillet med Pligten Kalder (Torben Steno – Johan Olsen) på deres 2019 tour i Danmark. Joby er nu flyttet til Silkeborg med sin danske familie.

 

Azilda Kaputu er en 23-årig sanger og sangskriver fra Holstebro, som med sine velkomponerede sange blander soul og pop i bevægende fortællinger fra hendes hverdag. Azilda kender vi fra X-Factor i TV, som hun vandt sammen med sin søster som gruppen EMBRACE i 2016. – Azilda har de seneste år spillet i bandet Kaputu, hvor de blandt andet har spillet på lille vega, langelands-festivalen og DRs store juleshow. – På scenen i Aarup bliver Azilda bakket op af guitarist Jens Vestermark og bassist Søren Østergaard Pedersen.

 

 

 

 

 

Sidst men ikke mindst, afsluttes festivalen med Ivan Pedersen, dansk musiks Grand Old Man. Han er kendt som frontmand i Backseat, medlem af Sing Sing Sing og optræder med sit nuværende band Danmarks Næstbedste Trio. Han optræder solo her på festivalen. Efter sine mange år på scenen er han stadig spillevende Med Hjertet Udenpå (bog- og sangtitel).

_________________________________________________________

Musik På Industrien vil sørge for stole til de fleste. Der vil være mulighed for at købe drikkelse og noget at spise på pladsen.

Glæd jer til en fantastisk dag fuld af god musik på Sanggaards Plads i Aarup – hvor der er gratis adgang!

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.