Rotary i Aarup inviterer til gode bøffer, drama og whisky

Kom og mød medlemmerne af Aarup Rotary Klub til arrangementet ”Bøf, Bio og Bar” tirsdag den 22. maj.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Aarup Rotary Klub er for en størrelse, så er der nu en god mulighed. Arrangementet ”Bøf, Bio og Bar” er en treenighed bestående af god mad, en spændende film og efterfølgende hyggeligt samvær med en bar, hvor man kan købe drikkevarer.

– Vi starter med en bøf på Aarup Hotel kl.18 og går derefter i biografen til filmen kl. 19.30. Efterfølgende åbner jeg sammen med Aarup Bio en bar, hvor der kan købes øl/vand, vin, rom whisky til at skylle filmen ned med, fortæller Lars Gregersen fra Aarup Rotary Klub.

Filmen The Journey er den sande fortælling om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale og mangeårige konflikt i Nordirland – politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness. Ian Paisley og Martin McGuinness bliver afbrudt under en fredsforhandling pga. et uvejr og tvunget til at eskortere hinanden på en kort køretur gennem landet. Alle håber, at denne tur vil få de to til at nærme sig hinanden og således for evigt ændre historiens gang. For hvis det lykkes, er der håb for fred i Nordirland.

Det koster 160 kroner for spisning på Aarup Hotel, og det koster 70 kroner for en biografbillet. Det er muligt kun at deltage i biografen, og her skal man ikke tilmelde sig.

Bindende tilmelding til spisning på mail eller telefon 61 31 50 46 senest fredag den 18. maj.

FAKTA

Rotary

Medlemmerne af Aarup Rotary Klub er en del af 1,2 millioner rotarianere i 35.000 klubber, der netværker på tværs af fag samt udfører velgørende og humanitært arbejde. Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer gennem relevante oplæg og virksomhedsbesøg.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.