Rørup Nyt – juli kvartal 2020 (2)

Rørup Nyt omfatter denne gang mange emner, og omtalen her på www.aarup.dk er derfor fordelt over flere sendedage.

Kommunalnyt, bl.a. om ”Skoletrekanten”
Der er sædvanligvis en omtale at kommunale forhold – især hvis der er emner vedr. Rørup. Denne gang omtales kommuneplanen, der skal revideres i september 2021. I den forbindelse kan det blive aktuelt at omvurdere ”Skoletrekanten” ved Grønnemose. Den blev i 80’erne udlagt til industri trods lokale protester, men lokale kræfter ser (og så) hellere, at den bliver udlagt til nye – og meget gunstigt beliggende boliggrunde med flot udsigt mod Lillebælt – og let adgang til motorvejen. Og det kan lade sig gøre, for der er aldrig kommet industri på stedet.

Q’s Nyt og Gammelt
I den tidligere købmandsbutik på Gl. Hovedvej er der nu kommet en genbrugsbutik med strejf af kræmmermarked – ejer Claus Bernstorff Quistdorff.

Fodboldturnering
Der arrangeres nu en byturnering i fodbold, og den skal foregå Grønnemose Arena fra kl. 10 den 22. august. Hver ”by” i Rørup Sogn kan stille med et hold a ca. 5 personer. Alle mellem 3 og 100 år kan være med, så der diskrimineres altså hverken mod børn eller seniorer i Rørup Sogn. Kontakt: – tlf. 26157207.

Fester i Borgerhuset
Borgerhuset kan fortsat lejes til fester, og prisen er flg.:

Hverdage 800 kr., fredage 1.000 kr., lørdage 1.200 kr., søndage 1.000 kr. Rengøring 400 kr. Kontakt Ivan 27710419.

Omtalen fortsættes om et par dage.

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.