REMA-købmanden godt i gang

Den nye købmand i REMA, Martin Bøgeskov Mørup (f. 1985), er oprindeligt uddannet i dagligvarehandel i KC Storkøb i Næsby. Der fulgte han senere med over i Superbest. Senere blev han også butikschef i Netto.

Fordele ved Aarup
Han har senest været i godt to år i REMA i Aarup. Og det er han godt tilfreds med, for Aarup er et mindre lokalsamfund, hvor man lærer kunderne at kende. Mange vil gerne have en sludder, og han håber på, at det kan øge tilliden, når man mødes i øjenhøjde.

Driftsvilkår og personale
Der i øjeblikket ca. 8 voksne fastansatte og 12 – 14 ungarbejdere til at klare alle funktioner i butikken. Og så er der også ansat en ny souschef, Kim Andersen, der vil blive omtalt i en senere artikel.

Købmanden Martin vil gerne tage socialt ansvar, og derfor ansætter han gerne folk i et flexjob, ligesom han også har mulighed at ansætte elever, men p.t. er der ingen ansat.

Købmanden er på en franchiseordning, dvs., at han lejer bygningen og inventaret, mens han selv står for varelageret, der købes gennem REMA-koncernen.

Lagerstyring og energiforbrug
En præcis styring af varelageret er meget vigtig for Martin og andre købmænd, for dels skal mængden styres, og dels må der ikke gerne gå varer til spilde pga. datooverskridelse.

Energiforbruget er der fint styr på, for både belysning, køleskabe og frysere er af nyere dato, så der ikke går energikroner og dermed konkurrenceevne tabt.

Image og indsats
Der skal være god plads, så kunderne kan komme let og ubesværet rundt i butikken, og desuden skal der altid være et bredt udbud af helt friske grøntsager.

Og så er det helt afgørende, at personalet hjælper kunderne godt på vej, så de let kan finde det, som de har brug for. Og samtidig skal der altid være kontrol med, at alle varer rent faktisk også er til stede i en passende mængde.

Indtil nu har det været et stort arbejde at forme driften helt efter Martins eget ønske, og derfor kan han ikke nøjes med 37 timer om ugen – der bruges snarere mindst 50, for han vil have den bedst mulige dagligvarebutik.

Kontakt:
REMA 1000, Korsgade 6, 5560 Aarup
Tlf. 63430087
Mail:

Se også annoncen her på mediet – klik på den, og læs hjemmesiden

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.