Pyrosan og Nycoat i Grønnemose

De to virksomheder er inden for de seneste år flyttet fra Ejby til Industrivej i Grønnemose, således, at Nycoat kom for ca. 5 år siden, og Pyrosan for nylig.

Historien
Begge virksomheder ejes af Dennis Hansen, der oprindelig stod for de samme aktiviteter i Indslev, Nr. Aaby og Ejby. Aktiviteterne startede for ca. 40 år siden med Dennis og hans far som initiativtagere. I Indslev ejer og driver Dennis Hansen stadig Indslev Autolak, der ligger lige nær ved Indslev Bryggeri.

Pyrosan og Nycoat
På Pyrosan, der ligger på Industrivej 12, foregår sandblæsning og afrensning af malingrester og andre urenheder. Meget af både sandblæsningen og lakeringen foregår i lukkede rum, og arbejdet klares af ca. 20 mand i alt, heraf er en del ufaglærte, andre er tillærte og en del er malere, desuden er der enkelte kontorfolk.

På Nycoat, der har til huse på Industrivej 5 i Grønnemose, foregår der både pulver- og vådlakering. Her har der også været en del håndværkere i gang med at isolere, renovere og tilpasse bygningen.

Opgaver
På de to virksomheder i Grønnemose kan man rense og lakere emner i alle størrelser fra de mindste skruer og greb til låger – og op til de største containere på 14 X 3.5 meter.

Virksomheden udfører ikke kun store masseopgaver, men også fx lakering af private havelåger, og på en af afdelingerne også lakering af køkkenlåger for husejere og håndværkere.

Kontakt
Pyrosan og Nycoat, på henholdsvis Industrivej 5 og 12, Grønnemose, 5560 Aarup
Tlf. 64421863 eller 40323796
Mail: og
Læs mere på www.pyrosan.dk og www.nycoat.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.