Protester mod industri på ”Skoletrekanten”

Inge Bünning, formand for lokalrådet i Rørup, oplyser til mediet Aarup.dk, at der nu bliver indsamlet protester mod Assens Byråds flertals planer om at udbyde de 12,6 ha (22,8 tdr. land) på Skoletrekanten mellem Bogensevej og Skolevej som industrigrund.

Og disse protester vil blive afleveret til bl.a. borgmesteren snarest.

Hun oplyser, at folk i lokalområdet føler sig snigløbet efter en beslutning i byrådet fra 2012 om ikke længere at ville gøre en indsats for at sælge området til industri. Det røg derfor af udbudslisten allerede dengang for 9 år siden, og derfor er folk i Grønnemose-området mildt sagt oprørte over den seneste udvikling. Og hun forstår heller ikke, at byrådets flertal slet ikke lytter til lokalrådet.

Inge Bünning citerer en borger i området, og denne Pernille Illum, Skolevej 27, skriver bl.a. flg.:

Assens Kommune tilgodeser ikke pendlere med byggegrunde, skriver hun, og selv pendler hun fra København, og lokalområdet er ganske tæt og bekvemt på motorvejen.

For folk i byerne, som gerne vil ud, er der rigtig god plads fx ude ved Grønnemose. Men det kræver infrastruktur, og her ville en ”Skoletrekant” med boliger kunne gøre stor gavn. Hun forstår derfor ikke, at kommunen ikke ønsker at tilgodese pendlere, der oven i købet lægger gode penge i kassen.

Og hun fortsætter med bl.a. flg.:

At fastholde industri (tæt på boliger) vil give mere støj og forurening, og samtidig mindsker det muligheden for at få flere pendlere.

Derfor kommer underskriftsindsamlingen.

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.