Programmet for Aarup Sports- & Kulturdage 2015 er klar

Aarup sports og kulturdag 2015Vi er glade for at kunne præsentere programmet for den kommende d Aarup Sports- og Kulturdage 2015.

Det nye program starter godt og solidt lørdag d. 29. august om formiddagen med afholdelse af et af de traditionelle Aarup Bymarked’er på Sanggaards Plads.

Kl. 10.30 har vi været så heldige, at Borgmester Søren Steen Andersen – i lighed med sidste år – og vil komme og holde en åbningstale.Og på det tidspunkt er der allerede godt gang i Sports & kulturdagene.
Kunstforeningen Galleriet holder åbent hus fra kl. 10.00-12.00 i Gallerikælderen under Kulturhuset Industrien med udlodning af 2 billeder.
Der opbygges en spejderlejr ved Sundhedshuset – mens mini og mikrospejderne laver bål og aktiviteter under Bymarkedet på Sanggaards Plads.

Streethåndbold fra sidste års Sports- & Kulturdage

Streethåndbold fra sidste års Sports- & Kulturdage

For de sportsinteresserede arrangerer Aarup Håndboldklub  Streethåndbold og konkurrencer kl. 10.30-12.30 på parkeringspladsen ved Meny-butikken.
Kl. 10.00 og kl. 11.00 kommer politiet til Sanggaards Plads og laver opvisning med hund og bil.

I løbet af de følgende dage sker der også ting og sager i Aarup. I flæng kan nævnes: Tennisklubben holder åbent hus. Man kan lave plakatkunst af gamle biografplakater. Man kan prøve at være spejder. Der er Bogcafé på biblioteket, Der er fernisering og foredrag i Galleriet. Der er aftenvandring og natløb. Man kan gratis prøve at spille Krolf, fodbold, håndbold og badminton. Der er en fodbold jongleringskonkurrence … og meget mere!

Souvenirs koncert Aarup sports- & Kulturdage 2014. Foto: MJ

Souvenirs koncert Aarup sports- & Kulturdage 2014. Foto: MJ

Og endelig slutter Sports & Kulturdagene fredag d. 4. september med en gratis dobbeltkoncert på Sanggaards Plads med Freja Kirk Band of Nalle & The Crazy Ivans.

Se annoncerne eller opslagene og orientér dig om aktiviteterne. Du kan også følge med og blive opdateret på vores lokale web-site aarup.dk med aktivitetskalenderen
Der bliver gang i den!

Arrangørerne udgør en spændende blanding af aktive, der også understreger bredden i arrangementet. De spænder fra Aarup Spejderne over Aarup Boldklub, biografforeningen, Foreningen Aarup.dk og Kulturelt Samråd til enkeltpersoner og foreningen bag Aarup Bymarked.For en god ordens skyld skal det nævnes, at arrangørkredsen består af flere, end de her nævnte.
Princippet bag Sports- & Kulturdagene er, at hver af de forskellige involverede gør dét, de ”plejer” – og dét, de er gode til – inden for den samme uge. Der er således ikke tale om en byfest med telte og tivoli. Der er tale om en festlig uge, hvor der sker en masse i Aarup, som man kan deltage i – til glæde for borgerne i Aarup og opland, til glæde for de, der vil være med – og hvor Aarup kommer på landkortet.

”Der er ingen penge i det for arrangørerne. De enkelte involverede finansierer selv de aktiviteter, de deltager med. Alle arbejder ulønnet.Det er således folk, der vil Aarup – og som gennem deres samarbejde gør en ekstra indsats for at holde Aarup i live!”

Download det fulde program Aarup Sports- & Kulturdage

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.