Pressemeddelelse: vedr. næste fase af genåbning af bibliotekerne i Assens Kommune

Fra mandag den 10. august åbner AssensBibliotekerne igen for de selvbetjente biblioteker – dog i begrænset omfang. Tilbagevenden til ubetjent åbningstid sker ifølge retningslinjer fra Kulturministeriet.  AssensBibliotekerne følger i øvrigt regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Hvordan er åbningstiderne i det selvbetjente bibliotek?
I den næste fase af genåbningen vil kommunens seks biblioteker: Assens Bibliotek, Haarby Bibliotek, Glamsbjerg Bibliotek, Tommerup Bibliotek, Vissenbjerg Bibliotek og Aarup Bibliotek have åbent mandag til fredag kl. 7-20 og lørdag 7-14 for selvbetjening.

Søndag lukket.

Det er muligt at tage siddende ophold på biblioteket, og f.eks. læse dagens avis. Derudover vil der være adgang til et begrænset antal pc´er i hver afdeling. Der er håndsprit og servietter tilgængeligt til aftørring.

Bemærk: Der vil fortsat ikke være legetøj tilgængeligt i bibliotekerne.

Hvordan med smitterisiko og øvrige forholdsregler?
Der er håndsprit og handsker tilgængeligt ved indgangen, som vi opfordrer alle til at bruge. Derudover vil personalet sørge for at alt udstyr regelmæssigt bliver sprittet af. Vi henstiller til at følge de officielle retningslinjer i forhold til afstand og hygiejne.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.