Per Poulsen – Automester E+ i Aarup og Klokholm

Mekaniker Per Poulsen (f. 1971) overtog værkstedet på Snedkervænget 1 i Aarup den 1. februar 2022. Inden da havde Jan Lund drevet firmaet med ca. 12 ansatte i godt 30 år.

Per Poulsen overtog også hele bemandingen, der fortsætter uændret. Dog er Sten Klüver ansat som værkfører.

Det er samtidig den nye ejers hensigt at fortsætte med uændret service, herunder undervognsbehandling, normal vedligeholdelse og reparationer. Samtidig fortsætter salget af biler i prisklassen ca. 30.000 kr. til ca. 200.000 kr.

Den hidtidige afdeling i Klokholm ved hovedvejen vest for Grønnemose har 6 ansatte, mens en ny afdeling i Nr. Aaby har ca. 3 ansatte, så de 3 steder tilsammen beskæftiger ca. 21 ansatte, heraf 3 lærlinge.

Per Poulsen vil gerne være kendt lokalt for sin faglighed, og kunderne skulle gerne altid kunne føle, at de får en god oplevelse, så de kommer igen pga. fagligheden.

Fremtidsplanerne
Ejeren af Automester E+ i Aarup, Klokholm og Nr. Aaby er klart fokuseret på at udvikle alle sider af firmaets virke og følge med tiden. Det gælder især om at følge med i al ny teknologi – og derfor skal folkene altid efteruddannes, så de kan klare nutidens opgaver, herunder også kundevenlighed. Bl.a. derfor skal værkstedet også moderniseres.

Et problem på stedet er de ret mange holdende biler – og de tilsvarende for få parkeringspladser. Men den nye ejer har fokus på problemet og søger en løsning.

Starten
Per Poulsen blev udlært i starten af 1990’erne, og han blev selvstændig, da faderen, mekaniker Jørgen Poulsen, gik på pension ca. 2008.

Jørgen Poulsen var i mange år et kendt navn inden for motorsport. Han startede sin sport på bane, men kørte senere også løb på asfalt.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.