Open Air Bio i Aarup

De kommende Sports- & Kulturdage i Aarup i uge 35 byder på endnu en nyskabelse i Aarup.

2014-07-31_53da1ca7184cf_AarupSportsKulturdage2014Logomedtekst1-lille80dpi.jpgDen første var en udendørskoncert arrangeret af Kulturelt Samråd og Humlehytten. Denne gang handler det igen om noget, der sker på pladsen ved Vestergade – lige overfor Industrien. Som noget nyt vil der tirsdag d. 26. august kl. 21 være Open Air Bio på pladsen. Der vil blive etableret et stort biograflærred, så Aarup Biografforening kan vise film udendørs. ”Vi er glade for at kunne benytte denne mulighed for at vise film på en anderledes måde!”, siger Henrich Svendsen, der er formand for biografforeningen, der gennem sine daglige filmfremvisninger i Industriens biograf giver borgerne i Aarup og opland mulighed for at se tidens nye film i deres lokalområde. ”Faktisk ser vi det som en spændende mulighed – især i sommermånederne – at lave Open Air Bio på pladsen.

Forhåbentlig starten på en tradition

Så hvis det går godt, bliver det ikke sidste gang. Det giver jo publikum en særlig oplevelse at mærke den friske luft, samtidigt med at man ser filmen”, fortsætter Henrich Svendsen, ”Vi håber, at der kommer rigtig mange mennesker til denne første Open Air Bio – og så håber vi på lunt sensommervejr, så det bliver en god oplevelse at se filmen udendørs!”, slutter Henrich Svendsen med et smil.

Det interessante er jo så hvilken film, vi skal se i Open Air Bio. Det offentliggør biografforeningen, når dagen nærmer sig! Det syder og bobler med af liv og spændende aktiviteter i Aarup – og Aarup Sports- & Kulturdage 2014 er ved at tage form!

 

Aarup Bio - Film skal ses i Aarup Bio

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.