Økologisk markdag på Erholm

Onsdag den 15. juni kommer en helt særlig begivenhed til Erholm, og det er den økologiske markdag, der er inspireret af Innovationscenter for økologisk Landbrug v. Aarhus.

Særlig begivenhed fra 9 – 20.
Denne ganske særlige begivenhed på Erholm vil ifølge godsejer Jan Cederfeld vare fra kl. 9 – 20.

Inden for dette tidsrum vil man kunne komme på en hel del markvandringer og opleve noget over 50 stande om alt inden for økologisk landbrug.

Der vil på dagen være ca. 5 ha med forsøgsmarker. Desuden vil der være en meget stor udstilling af maskiner. I alt vil der være mere end 75 demonstrationsparceller den dag, og der vil også være en hel del at se for gartneribranchen, og den branche vil få en del ny teknik at se på.

Sommerens største øko-event i 2022
Der bliver tale om den største økologiske begivenhed i 2022, og der vil være fokus på både stald og mark. Man vil kunne stifte bekendtskab med masser af helt ny teknologi, og der vil være demonstrationer og videnscaféer.

På Erholm Fødevaremarked vil der være ganske særlig fokus på økologiske fødevarer den dag.

Nyheder
Der vil generelt være masser af nyheder den dag, bl.a. nye metoder og maskiner til radrensning. I et videnstelt vil der være helt nye oplysninger hver halve time, og der vil være guidede ture hver halve time.

Forplejning
Gæsterne behøver ikke at sulte på dagen, for der vil være et streetfood-marked til rådighed – det bliver udenfor. Og fødevaremarkedet vil være åbent som normalt.

Organisator: Innovationscenter for økologisk Landbrug

H.W./Aarup

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.